Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokka 1

sklepy ciążowe we Wrocławiu

Polecane posty

Gość mokka 1

czy są może na forum dziewczyny z Wrocławia, które mogą mi polecić sklep dla kobiet w ciąży z sensownym wyborem i przystępnymi cenami?

mokka, ja nie jestem z wrocławia, ale nie sądze zeby w jakimkolwiek sklepie z odziezą ciążową były przystępne ceny. w normalnym sklepie gdzie jest sam mały dział z ciuchami ciąowymi wiszą tuniki od 80 zł w góre, na dziale \"normalnym\" niemal takie same tuniki kosztują od 35 zł. płacisz za to ze bluzka nazywa się \"ciążowa\" na szczescie teraz jest moda na tuniki wiec wszedzie mozna je bez problemu kupić i wybór jest ogromny. niestety spodnie juz muszą być ciążowe. najtansze jakie widziałam kosztowały 120 zł :O

Tez sie chetnie dowiem gdzie jest sklep z fajnymi ciuchami ciazowymi we Wroclawiu.

Gość olinkaka
Mi osobiście podobają się ciuchy w tym sklepie: HAPPY MUM Dom Towarowy FENIX Rynek 31/32, I piętro pn.-pt. 9 - 20, sob. 9 - 17 071 377 18 73 www.happymum.pl Fajne tez są w H&M na Bielanach Niestety ubrania ciążowe są ogólnie drogie, ale może coś wybierzesz:) pozdrawiam🌼