Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto doradzi_1

Czy telefony LG naprawdę są do niczego?

Polecane posty

Gość Kto doradzi_1

To dosyć powszechna opinia, ale nikt nie mówi co tak naprawdę jest z nimi nie tak. Moja córka planuje kupić "Chocolate", bo bardzo jej sie podoba. Odradzać jej?

Posiadam telefon z LG i uważam, że to był naprawdę dobry zakup. Myslę, że jeśli córce się podoba, na pewno nie będzie miała z nim większych problemów.

Gość Kto doradzi_1
Dziękuję za opinię! Póki co, nie widać tłumów skorych do krytyki...

Gość mnmn
LG to kiepska firma zapytaj kogokolwiek kto sie zna na elektronice. Oni mowia lepsze gowno.

Gość to po co żarłaś
miałam lg- nie psuł się ale był marniutki.

Gość Kto doradzi_1
Dzięki za odzew! Wiem, że cała firma LG to żadna rewelacja, wyrzuciłam juz jeden ich telewizor :). Miałam nadzieję, że telefony są jednak lepsze. Zwłaszcza ten konkretny model. A może ktoś miał/ma właśnie "Chocolate" i podzieli się spostrzeżeniami?

Gość dizar
ja ma czekoladke i jest zadowolona, nie psuje sie i nic zlego sie z nia nie dzieje, ma dobry apart i jest prosta w obsludze. ja zdecydowanie polecam ten telefon. niestety nie mialam do czynienia z innymi modelami lg wiec nic wiecej nie moge powiedziec

Gość Witaminka123
ja rowniez jestem posiadaczka czekoladki, i jestem zawiedzoona, traci zasieg, zawiesza sie, panel dotykowy pozal sie Boze. jestem na nie. chce go sprzedac.

ja miała LG 3000 (chyba), bardzo dużo roamawiam przez tel i jak dla mnie to był jeden z ładniejszych tel. ale się ciągle zawieszał, w serwisie lądował co 2 m-ce teraz ma go moja mama i jest wszystko wporzątku tel. ma już 2 lata i nawet bateria trzyma długo.

Gość buraczana
moja przyjaciolka miala LG i tylko marzyla zeby sie go pozbyc. Poczatkowo ciagle sie zawieszal a pozniej klapka sie jakos poluzowala i tak bezwladnie latala :)

Gość a ja mam lg
u8120, moi znajomi tez maja podobne modele i nikt nie narzeka. Bateria b dlugo trzyma, zawiesil sie 2 razy i tak zaraz sam sie odwiesil,nie trzeba bylo resetowac. Jak dla mnie wypas.

Witam!! moja koleżanka ma lg i nie jet zadowolona... wiele razy sie zawieszał , czasem nie można sie dodzwonić bo tel sie sam potrafi wyłączyć.. no i miała sytuacje ze obraz na ekranie miała odwrócony ... nic specjalnego ja bym nie polecała