Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie proooszęę

Gdzie można szybko zapisać się w Warszawie do GINEKOLOGA?

Polecane posty

Gość pomóżcie proooszęę

Nie mogę długo czekac na wizytę :(

Gość pomóżcie proooszęę
Muszę dostać tabletki antykoncepcyjne, żeby móc brać izotek. Zależy mi aby jak najszybciej zacząć kurację.

idź w poniedziałek rano do przychodni na gocławiu- ul. Abrahama 16, od 8:00 przyjmuje dr. Rutkowski. Bądź ok pół godziny wcześniej, załóz sobie kartę w pokoju pielęgniarek i przyjmie Cię z kolejki (dlatego bądź wcześniej żeby sobie zająć miejsce w kolejce), poradnia \"K\" jest na pierwszym piętrze, wchodzisz po schodach i skręcasz w lewo, do konca korytarza i znów w lewo do konca korytarza a po prawej stronie bedą takie szklane drzwi do poradni \"K\"

Gość pomóżcie proooszęę
Dziękuję Ci bardzo :) A jaki jest ten doktor? To będzie moja pierwsza wizyta u ginekologa...

powiem Ci, że bardzo miły, ja go lubie, mimo iż nie zrobił mi badan przed wypisaniem tabsów (no w Twoim wypadku to lepiej, że szybciej) ale tabletki okazały sie ok, i teraz nie biore juz miesiąc- i zbadałam się a wyniki w normie. Poza tym nie mam zastrzeżen cytologie zrobił, nadżerke wyleczył, a przy wszystkim żartował i ogólnie rozładowywał atmosfere żebym sie nie stresowała :) Ogólnie bardzo sprawnie przebiega wizyta, na fotelu nie dłuzej niz 5 minut siedzisz, a on sie streszcza żebys miała to juz za sobą ;) I delikatny jest.

Gość pomóżcie proooszęę
Dziękuję Ci jeszcze raz. Naprawdę bardzo mi pomogłaś.