Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegundaa

jak znalezc sobie kogos na dluzej?

Polecane posty

Gość kunegundaa

nigdy nie bylam w dluzszym zwiazku moje zwiazki przewaznie sie konczyly po m-cu albo jeszcze szybciej nie wiem co zrobic zeby znalezc sobie kogos na dluzej?zawsze faceci z ktorymi bylam uwazali ze moge ich zdradzic i ze sie usmiechne do kogos i zaden facet mi niczego nie odmowi , nie jestem taka i nawet nie uwazam siebie za ladna, jedni uwazali ze jestem dla nich za dziecinna inni ze za powazna, nie wiem czemu nie moge stworzyc z nikim dluzszego zwiazku, chyba ze mna jest cos nie tak :(

pewnie nie spotkałaś jeszcze tego jedynego...a może jesteś jeszcze bardzo młoda i chłopacy w twoim wieku są jeszcze dziecinni i nie w głowie im stały związek....a ile masz lat?

Gość kunegundaa
nie jestem mloda mam 25lat

to jesteś rok starsza ode mnie...skoro jeszcze nikogo nie masz to nie trafiłaś jeszcze na tego swojego....trafisz,nie martw się :)

No to fakt,stara dupa z Ciebie :) a tak na powaznie,moze zbyt szybko sie angazowalas i oni to wyczuwali? .. Faceci nie lubia miec wszystkiego jak na tacy od razu.

Gość kunegundaa
hmmm nie wiem czy na odwrot nie bylo bo przewaznie faceci po tygodniu znajomosci planowali co bedziemy robic za rok, 2 lata...a ja tak szybko nie lubie planowac bo nie wiem co bedzie za 2 tygodnie :P

Gość kunegundaa
hmmm nie wiem moze , chyba ze mna cos nie tak jest ze nikt ze mna dluzej nie wytrzymuje ;)

i oto jest pytanie ja to bym się chciała zakochać bez pamięci.. bo mi się to nie zdarzyło jeszcze.. zawsze to tylko zauroczenie było.. jak sie w efekcie okazywało.

Ehhh... no tego sie nie da zaplanowac.Na sile sie nie zakochacie.A ja bym znow chciala w druga strone.Byc troche bardziej stanowcza i troche tak na chlodno podchodzic do sprawy ;) nikt nie ma wszystkiego.. :)

Gość kunegundaa
heh ale co zrobic zeby utrzymac kogos przy sobie i okazac drugiej osobie ze nam na niej zalezy?

Gość kunegundaa
tylko ze szybko sie nie zakochuje:/ i czasami mozna stwierdzic ze kogos sie kocha jak ta osoba odejdzie od nas i juz jest za pozno...:/nie wierze w milosc do pierwszego wejrzenia, i chyba na poczatku znajomosci nie mozna byc odrazu pewnym ze kogos sie kocha i milosc przychodzi dopiero pozniej...

Gość missDior
kupmy sobie koty :P