Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurzyska

pytanie o paznokcie

Polecane posty

Gość pazurzyska

znacie jakieś specyfiki, po których paznokcie szybciej rosną? zależy mi, żeby w krótkim czasie wyhodować sobie długaśne pazury, pomóóóóżcie ;)

Mi szybko rosly po Inglot Gro Max i codziennym wcieraniu w nie olejku rycynowego ;)

Gość a co to jest
no al ten oljek mozna wcierac na pomalowane paznkocie?

Gość pazurzyska
o, nie wiedziałam, że olejek rycynowy jest dobry na wszystko :D a ten inglot to jakaś odżywka, olejek czy co?

Inglot to odzywka, ma wyciag z moreli i pestek dyni. Slyszalam ze po Sally Hansen swietnie rosna, ale cena zabojcza ;) ale przymierzam sie do zakupu

Gość pazurzyska
oj to jutro chyba zainwestuję w tą odżywkę :D a o sally hansen słyszałam różne zdania, więc na razie wolę nie ryzykować ;)

Ja tez rozne slyszalam, ale tych pozytywnych bylo wiecej ;) jednak lepiej postaw na olejek i moze witamine A kup w aptece, tez nacieralam paznokcie, ale mi brakuje systematycznosci i juz mi sie nie chce z tym babrac ;)

Gość pazurzyska
bardzo długo łykałam skrzyp, po tym miałam super pazury, mocne, twarde i nie rozdwajające się, ale ostatnio musiałam je obciąć bardzo krótko, a teraz znowu chciałabym je zapuścić trochę, bo chciałam je sobie fajnie pomalować na imprezę, a na takich krótkich to głupio by wyglądało... dzięki za pomoc :)