Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna niedługo

dlaczego polska to taki głupi kraj...

Polecane posty

eh sam weź i czytaj bo to była odpowiedź na pytanie wyżej.. co prawda nie dałam cudzysłowia, ale jakbyś czytał to powinienes sie domyślec a tu specjalnie dla Ciebie.. \"w pewnych przedziale wiekowym nie ma już wolnych ludzi\" eh to już nie te czasy więcej jest singli niż związków.

Gość dlaczego mam motac sie
i przezywac bzdurne pseudopsychologiczne "dramaty" poszukujac swpjej topzsamosci czy osobowosci do skonczenia 35 lat czy 40 tki skoro w wieku 25 lat wiem kim jestem i kim chce byc i z KIM chce byc ??

to jak wiesz.. to gratulacje. ja nie wiem.. z kim chce być.. i jestem sama.. i dobrze.

Gość
Agiie to emu :D :D :D Poza tym zbyt dużo oczekujesz ode mnie dziewczyno. Jeśli ktoś umieszcza swoje wypociny, na forum - chce, jak rozumiem zostać przeczytanym. Minimum absolutnym tedy jest takie formułowanie i taki zapis wypowiedzi, aby dalo się ją jasno odcyfrować. Strasznie egocentrycznym, jeśli nie gówniarskim podejściem, jest oczekiwanie, ze będę się męczył ileś tam minut, aby zrozumiec wlaściwie czyjąś pisaninę. Ja nic nie powienienem. Ty powinnaś pisać poprawnie, skoro już się za to bierzesz. Poza tym bez obaw, sądząc po tonie i barwie wypowiedzi, przynajmniej na razie, chmary adoratorów pragnących nalegających na jak najszybszy ślub Ci nie grożą :P

no właśnie stety czy nie stety.. ale adoratorów mi nie brakuje.. tyle tylko że ja żadnego nie adoruje. -- dobrze specjalnie dla Ciebie będę pisać dokładniej..