Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhh.....

dlaczego wiekszosc woli wysokie laski??

Polecane posty

Gość hhh.....

dlaczego w ogole osoby niskie nie traktuje sie powaznie?? rozumiem ze tylko dzieci mają prawo byc małe a nie dorosłe osoby, przeciez zawsze mówiono o tym ze faceci włąsnie przy tych knypalach leczą swoje kompleksy bo przy nich czują sie KIMŚ

Gość hhh.....
jestem rozżalona bo szef agencji mi powiedzial , że skoro jestem niska to mniej klientow bede miała i mniej będe zarabiała

Gość gffr
za duzo jadu w twojej wypowiedzi wyczuwam.

Gość hhh.....
nie poprostu pytam z ciekawosci zeby w koncu zrozumiec facetów w niektórych dziedzinach

Gość gffr
kazda moze sie podobac i niska i wysoka .Nie ma reguły.Bardzo wysokie ( powyzej 178 ) maja chyba raczej mniejsze powodzenie.

\"dlaczego w ogole osoby niskie nie traktuje sie powaznie?? \" To chyba nie zależy od wzrostu. Wysokie dziewczyny mają (najczęściej) ładniejsze proporcje ciała, lepiej wyglądają w niektórych ciuchach. Tyle tylko.

Gość co wy macie
dzisiaj z tym wzrostem? dopiero co byl topik ze najpiekniesze dziewczyny sa tylko w przedziale 165- 167 :O po prostu zenada:O

Gość hhh.....
:D:D:D dobre ale to normalne, ludzie są po to zeby sie zrec nawzajem a nie kochac takimi jakimi s ą:O

Gość tryheryr
łup

Ja tego nie zauwazylam, mam wiele niskich kolezanek ktore maja ogromne powodzenie wsrod panow o roznym wzroscie i nigdy nie spotkalam sie z zadna dyskryminacja ze wzgledu na wzrost:)

Gość sapiecha
"dlaczego w ogole osoby niskie nie traktuje sie powaznie??" błądzisz córko :-D

Gość ja tam wolę
niskie dziewczyny :) są super to przytulania i nawet noszenia na rękach :D Jakby któraś niska chciała to ją chętnie ponoszę i poprzytulam :D i nie tylko to ;) :D

----->ja tam wolę Na noszenie na rękach jestem chętna :) Masz pewne, że się nie zmęczysz.

Mam niską koleżankę, czyli około półtora metra, ale jest tak zajebiście zgrabna, że wszyscy goście się za nią oglądają. Ma normalne wymiary, jest szczupła, ale ma cudowne wcięcie w talii, krągły tyłeczek, zgrabne nogi i ramiona. Wygląda jak Kylie Minoque, z twarzy też jest do niej podobna. Ja mam 166, ale to za nią się zawsze oglądali, nie za mną:) A salma Hayek ma chyba tylko 153 czy coś i jak wygląda..? To kwestia proporcji.

Gość miłośnik....
bo niskie są ogólnie nie fajne, troche jak z koziej dupy trąba, troche ni to przypioł ni to wypioł, tak ci zakompleksieni muszą brac se te niskie wkoncu po to istnieją,,,,a wysoki facet jak ma niską tz ze taka mu juz pozostała

Gość niskie kobiety
są nieatrakcyjne. Tylko wysokie laski się liczą, tak ok.175cm:) mają prezencję i świetnie wyglądają. Niskie nie mają proporcji, wyglądają śmiecznie i tak kaczkowato.Zresztą takie karlice to tylko dla kurduplastych nieatrakcyjnych facecików, bo wysoka nawet na takiego nie spojrzy.... 165-167?? to porażka jakaś, towar z "dolnej" półki

Gość Kolos
jestem facetem i miałem w swoim życiu tylko wysokie kobiety,czyli 1,75-8.Wzrost jest bardzo ważny w wyglądzie i nigdy nie spospotkałbym się z niską czy nawet przeciętną ze wzrostu dziewczyną chośby nie wiem jak ładna byłaby.Mam 1,84m

Gość niskie są tylko dla odrzutów

Gość zegnaj gienia
ja jestem wysoka i faktycznie zauwzam spore zainteresowanie moją osobą szczegolnie w okresie letnim kiedy nosi sie spodnice;] pare razy zdarzylo sie ze kolesie z samochodow zatrzymwali sie i mowili mi Dzien dobry,ale zenada;] a jakies zaczepki od klasy robotniczej to normalke,ostanio pod uczelnia grupa robotnikow na mnie gwizdala.ale zwiewalam taki wstyd;]

Gość wysoka2
Ja mam 178 i dlugie nogi i niestety ale budze zainteresowanie latem szczegolnie gdy jestem ubrana w cos kusego. Czasami jest to mile uczucie gdy czuje na sobie wzrok mezczyzn :) mam szczescie do nizszych od siebie facetow. Moj 1 mial 176 a moj obecny 174:)

Gość zegnaj gienia
wysoka2 to ja wlasnie mam to samo;] swego czasu wstydzilam sie nawet chodzic w spodnicach hehe,zeby ktos nie pomyslal,ze jestem jakąs dziwką:P

Gość do zegnaj gienia
tymi spojrzeniami,gwizdami i mówieniem "dzień dobry" przez robotników i innych facetów bym tak się nie podniecał.My faceci mamy już to do siebie że oglądamy się za wieloma babkami, zwłaszcza w spódniczkach,czy z odsłoniętym ciałem,ale to nie oznacza że nam się od lasku jakaś kobieta podoba.A robotnicy to już wogóle niewyżyta dzicz i na każdego niemalże gwiżdze, nawet na babcie. Wzrost to nie wszystko.Jak panna jest wysoka ale brzydka lu przeciętna to wzrost nie jest atutem.Super jest kiedy dziewczyna jest wysoka, szcuzpła i ma bardzo ładną twarz:)

Gość do zegnaj gienia
"od razu jakaś kobieta podoba"-oczywiście,źle napisałem:-D

Gość zegnaj gienia
heeh ale czy ja sie podniecam? bynajmniej;] wrecz przeciwnie,uwazam ze to obicach. wole jak ogladaja sie za mna normalnie faceci. a tak swoja droga to skad wiesz ze nie jestem szczupla wysoka i nie mam ladnej twarzy co?;] masz jakies kompleksy czy jak?:classic_cool:

Gość miłośnik....
a co to dziwki chodzą w spódnicach?????? to zes mie teraz zaskoczyla, dziwki przeciez chodzą w samym pasku od spodni.....a moze chodzi ci o spodniczke?? nie wiem dla mnie to jest jednak roznica

Gość miłośnik....
do zegnaj genia------zgadzam sie z tobą

Gość ja pierdziu