Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze ten drugi

Oto na co godzą się kobiety by mieć przystojnego faceta !

Polecane posty

Gość zawsze ten drugi

Nie opisze na własnym przykładzie tylko kolegii :) ( ja przystojny nie jestem : ) 1.Po pierwsze wieczna zazdrość, ona wie że taki facet to łakomy kąsek, a kobiety nie są solidarne i guzik je obchodzi, że zajęty....a ładna wdzięcząco się kobieta to silna pokusa.... Często utrata przyjaźni...widziałem najlepsze przyjaciółki które szybko potrafiły się znienawidzić....przyjaciółki dużo przebywają z parą...łatwo się zakochać a serce nie sługa...2 na 3 przyjaciółki zakochują się... 2. Zamiana ról....Takiego faceta kobiety szybko uczą, że to on jest nagrodą i to o niego trzeba zabiegać.... 3 Kobieta wie, że aby takiego utrzymać nie może sobie pozwolić na zaniedbanie dlatego , zawsze musi mieć ładną figure, cere , ciuchy...to wieczna pogoń za tym aby facet nie znudził się nią...skoro tyle innych aż się prosi o "zainteresowanie" Jednak po jego przykładzie kobiety są wstanie to wszystko znieść...z każdą to on zrywał..... Jak sie facet kobiecie fizycznie podoba, to wtedy zupelnie inaczej zaloty wygladaja...

Gość clock is rock
o towar deficytowy zawsze bedzie walka...a ze towar moze byc na cale zycie to zazarta walka :)

coś chyba w tym jest ja akurat nie lubię grubych i spasionych facetów...;) ale ani nie jestem gruba ani zapuszczona... problemów nie mam ... ale jeszcze jedno osoba takiej kobiety się liczy jeżeli jest wredną pindą super piękną to i kiedyś on nie wytrzyma ;)

Gość wiesz co... troche racji
w tym jest bylam naprawde super przystojnym facetem klasa urody aktora z hollywood, nie żartuje i to byl stres

byla Z tym facetem oczywiście ;) wiecznie oglądające sie za nim panny on doskonale zdajacy sobie sprawe ze swojego wygladu rozpieszczony i rozpuszczony przez wieczne zainteresowanie

Gość Tyboo
Racja, autorze. A najlepsze, ze one potem martwia sie, ze zostaly zdradzone. Czego sie mozna spodziewac po kims, kto ma ogromne powodzenie?

Gość zawsze ten drugi
ale to wy takich tworzycie...skoro on zostawił jakąś dla ciebie...to dlaczego myślisz, że nie zrobi tego dla innej ? wiem że ładnych facetów jest mało a życie jedno...ale czy nie szkoda zdrowia i nerwów ?

Gość
...na autopromocję ostu, który pokazuje, że róza też ma kolce? :P :D

sluchaj... przeciez nie mozna szukac wiecznie facetow co nigdy z nikim nie bylo albo ktorych tylko panny rzucaly, oni ich nigdy poza tym np. ten moj przystojniak zostal kiedys rzucony przez panne ale nie mogl nigdy zorozumiec dlaczego :p

Gość U8.5
Co Ty gadasz, kobiety patrza na wnetrze faceta, a nie na opakowanie. Ich nie interesuje wyglad, nie ma on zadnego znaczenia. Kobiety nie chca przystojnego, tylko takiego, ktory jest dobry, mily, wrazliwy.

Gość Lubię Placki
to samo się tyczy ładnych dziewczyn ale wszystko zależy jeszcze od charakteru bo czasami te piękne dziewczyny i przystojni faceci są wierni i nawet mają tylko jednego partnera sexualnego a te powiedzmy mniej atrakcyjne/i się w taki sposób dowartościowują czyli zdradzają, i tp itd więc WSZYSTKO ZALEŻY OD CHARAKTERU

Gość U8.5
A potem narzeja, ze ten przystojniak odszedl do innej, jak on mogl, faceci to swinie, dranie, itp...