Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajutek55516

masturbacja

Polecane posty

Gość kajutek55516

Cześć mam na imie Wojtek mam problem z nałogiem jakim jest masturbacja. Masturbuje sie już od 11 roku życia na począdku nie zdawałem sobie sprawy jakie mogą być tego skutki. Lecz niestety teraz wiem bo mam już 18 lat i niepotrafie z tym skączyć. Na począdku to była przyjemnośc oj jak ja to uwielabialem robić ale zauważyłem że moj harakter humor sie zaczeły zmieniać. Nie miałem na nic ochoty byłem ze wszstkiego niezadowolony. Zawsze zaczynało sie tak samo po szkole wejście na internet wystarczyło zdjęcie żeby to zrobić pózniej zaczeło się z filmami erotycznymi. Jeżeli nie mogłem wejśc na komputer wyobrażałem sobie kobiete i sie masturbowałem. Teraz jestem w technikum mam dziewczyne z którą jestem ponad rok. I nadal to robie nie umiem tego sie pozbyć. Dziewczyna wie o tym, niewiem jak ale powiedziałem jej to było ciężko zaakceptowała to ale obiecałem jej że z tym skącze ale niepotrafie. Nauka mi idzie w miare dobrze ale nie potrafie się cieszyć tak jak kiedys z ocen, z tego co dostane od kogoś w prezencie. Nie potrafie sie cieszyć chcwilami spedzonymi z dziewczyną. Żeby jej nie zranić udaje że sie ciesze. Ale wiem napewno że ją kocham. Moje uczucia są niekiedy sztywne do Niej to wiem że przez masturbacje niekiedy nawet nie potrafie zapanować nad sobą i podczas jakiś nieporozumień z dziewczyną pogarszam zawsze sytuacje. Od roku uświadamiam sobie że zaczynam sie staczać na dno. Ile bym dał żeby z tym przestać. Codziennie prosze Boga o pomoc ale i tak to robie nie obwiniam za to Boga tylko sam siebie raz miałem sznur na szyi tylko uświadomiłem sobie że chyba jeszcze niewarto. Teraz zastanawiam sie czy tego tak nie zakończyć tylko żal mi mojej rodziny i dziwczyny którą kocham. Ci ktorzy mowią że masturbacja jest potrzebna mają racje ale tylko w pewnym stopniu bo tym idzie bardzo łatwo sie uzależnić. Więc radze nawet nie zaczynać to jest ogromny ból psychiczny. NIE RÓBCIE TEGO TO CZŁOWIEKA NISZCZY A NIE POMAGA. Cześć

Gość kajutek55516
TO nie ja napisałem o kale więc niewieżcie w to

Gość kajutek55516
uwielbiam robić fisting analny podwórkowym sukom