Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utorka

Oznaki tego, ze On kogoś ma

Polecane posty

Gość elle normal
28.10] 16:26 I bardzo dobrze robi:) Inna wie, ze Tys wazna:) Alice 9599: czesc, masz wolne czy pracujesz? Ro998 : czesc. Wolne Alice9599: Wiesz jestem rozalona, boja nie mam wolnego. Musze pracowac. A wiesz tak fajnie było jak mąż na mnie robił. Auto mi nie chce zapalic. Nie wiem jak mam spiac włosy? Ro998: Ja tym bardziej nie wiem, bo mam dready nie włosy. Wiesz musze konczyc Zizolda na linii:)

Gość elle normal
A nie ani słowa o ukochanej:) Pisze sms: alice9599 kocham cie on: nie wyglupiaj sie. Kocham Izolde. I nic to nie zmieni, Nie pisz wiecej, bo sie osmieszasz i mam wrazenie, ze rywalizujesz z moja ukochaną. Zadne słowa twoje ja nie wykopią.

Gość o co ci chodzi
tam wyzej?

Gość Utorka
ja tez nie rozumiem :O

Gość elle normal
to jest przyklad dialogu miedzy była zanjomą na sex, ktora rywalizuje z ukochaną:) Jak z nia trzeba było rozmawiac wieki temu dzis tylko fuck na to zasługuje i na nieodzywanie sie i zbywanie:)

Gość Utorka
ale co to ma do rzeczy?

Gość elle normal
dużo w ten sposb facet pokazuje kto jets naj i nr 1 i znajoma juz nie ma smiałosci juszyc :)

Gość o co ci chodzi
... :D aha teraz wszystko jasne

Gość nie wiem co z nim
Utorka ja sie spotykalam z takim wlasnie facetem no i tez przypuszczalam, ze kogos ma, rozmawialam z nim wtedy na ten temat, a on uparcie twierdzil, ze nie ma nikogo itp. Ogolnie po kilku miesiacach sie poddalam i zrezygnowalam z tej wiadomosci, jakis miesiac pozniej przypadkiem na jednym z portali randkowych znalazlam jego profil,a tam informacja "mezczyzna w stalym zwiazku" Jednak intuicja na cos sie przydaje kobiecie :)

Gość to naprawde ciekawe
to prawda dziwne zachowanie faceta znikanie, nie odbieranie telefonów w twoim towarzystwie, zwasze kryje jakąś tajemnice spróbuj zburzyć ten harmonogram ustalony przez niego jeśli nie umawia sie z tobą w tygodniu to jednak poproś go o spotkanie wtedy i zobacz co zrobi jak bedzie ktoś do niego dzwonil to odezwij sie wtedy do niego wtedy jak rozmawia i zobacz jego reakcje bedziesz miala odpowiedz

Gość Utorka
nie wiem co z nim : to wydaje mi sie podejrzane i niestety zawsze, kiedy czuje ze cos nie tak...to predzej czy pozniej okazuje się, że mialam nosa. Ja tylko nie chce aby On sie bawil moim kosztem, zreszta nikt by tego nie chciał.

Gość Utorka
chociaż...nie zabiera mnie w miejsca oddalone od miejscowosci w ktorej mieszka. Zawsze spotykamy, idziemy do knajpki w miescie ktory zamieszkuje. wiec z jedne strony gdyby kogos mial, balby sie ze mozemy spotkac kogoś z jego znajomych.

Gość to naprawde ciekawe
a tą knajpke wybierasz ty czy on ??

Gość nie wiem co z nim
ja sie wtedy poddalam i dobrze na tym wyszlam. Jesli facet z ktorym sie spotykasz jest wolny i jesli mu zalezy, to bedzie sie odzywal i z pewnoscia bedzie znajdowal czas w weekendy. Moj obecny facet jest pracoholikiem, dzila nas 2000 km, on czesto podrozuje w zwiazku ze swoja praca, ale pamieta o tym, zeby zadzwonic, zeby wyslac smska, a jak tylko moze, to wsiada w samolot i leci sie ze mna spotkac. Moim zdaniem powinnas przestac sie odzywac do tego faceta, mozesz go wczesniej uprzedzic, ze juz ci sie znudzilo czekanie, az on znajdzie czas, ze jesli mu zalezy, to teraz on sie zajmie aranzowaniem spotkan :) jesli nadal nic sie nie zmieni, to przynajmniej bedziesz wiedziala, ze nie ma sensu tracic czas

Gość a to jest takie male
miasto? spróbuj zastosowac kilka z tych rad co tu dostalas sama - na sucho - nic nie wykombinujesz moze on jest bardziej swiety niz papiez ale co ci szkodzi zrobic jakis maly test?

Gość Utorka
z wyborem knajpki to roznie bywa. Raz on raz ja. Ale jesli juz tak jest to zawsze sa to wieczory. a w tygodniu, z pewnoscia nie znajdzie czasu. Mozna by go nazwac pracoholikiem - chociaż?

Gość Utorka
Miasto nie jest miastem wojewodzkim ale jest spore.

Gość a to jest takie male
poza tym wydaje mi sie ze kazda dziewczyna tak naprawde robi takie "testy" tylko nie nazywajac tego w ten sposob czy przy znajomych trzyma mnie za reke? jak mnie przedstawia znajomym i rodzinie? czy sa miejsca gdzie nie chce ze mna isc? czy moge zadzwonic do niego do domu/do pracy? czy zaprasza mnie do siebie? czy zdarza mu sie pomylic imie/ albo czy mowi raczej "kochanie", "slonko" niz po imieniu? czy panikuje na mysl ze moglabym zajrzec do jego telefonu/gg/maila? jakie jest jego zdanie na temat wiernosci w zwiazku i trwalosci zwiazkow? trzeba obserwowac drania ;)

Gość nie wiem co z nim
Utorka moj obecny facet mimo pracoholizmu, jesli jest na miejscu, to spedza ze mna kazda wolna chwile, a potrafi wziac kilka dni wolnego, zeby pobyc ze mna :) Nie ma sie co zastanawiac, bo i tak nie wymyslimy czy twoj facet kogos ma. Postaw sprawe jasno, powiedz mu, ze nie odpowiada ci bycie jego dziewczyna w weekendowe wieczory, bo nie na tym polega zwiazek

Gość to naprawde ciekawe
czy w trakcie tych wieczorów w knajpce, lub jak do niej zmierzacie , trzyma cie za reke, obejmuje , może jakieś buziaki ??? :) no wiesz jak to zakochana para, czy raczej jest powściągliwy ??

Gość Utorka
a to jest takie male : Bede go obserwowała. Mały tescik jeszcze nikomu nie zaszkodził a z pewnoscią sie przyda:)

Gość Utorka
Przytula się, całuje - o zadnej powsciagliwosci nie ma mowy:)

Gość a może spróbujjjjj
a może spróbuj go pośledzić???

Gość podaj pierwszą literę jego
imienia

Gość Utorka
hehehe - dobry pomysł ale nie mam na to czasu i ochoty.:D

Gość a może spróbujjjjj
może jednak to byłby dobry pomysł bo jeśli twoje przeczucia są faktem (a trzymam kciuki że jednak sie mylisz) to tracisz czas niepotrzebnie.... zimna prawda

Gość Utorka
a co ma jego imie do rzeczy - moze byc mnóstwo takich samych przypadków albo chociaz bardzo do siebie podobnych

Gość Utorka
ale co mam rano czekac pod jego domem, pojechac za nim do pracy i czekac 12h az z niej wyjdzie?

Gość podaj pierwszą literę jego
jeśli tak to podaj literke prosze, choćby po to żebym ja sie uspokoiła, bo mam podobny problem tylko w drugą stronę a wiele rzeczy mi pasuje, niestety, może to głupie ale przypadek często jest najlepszym detektywem

Gość Utorka
a może spróbujjjjj : byc moze sledzenie to jedno z lepszych wyjsc ale ... raczej nie podejme sie tego Zastosuje sie do rad napisanych powyżej - moze one rozjaśnią mi cała tę sytuację.