Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utorka

Oznaki tego, ze On kogoś ma

Polecane posty

Gość a może spróbujjjjj
niekoniecznie masz łazić za nim 24 na dobę, ale jeśli masz możliwość poobserwować gdzie mieszka czy wraca po randkach do żony jeśli ją ma...... możesz spróbować

Gość Utorka
podaj pierwszą literę jego : zróbmy tak - Ty pierwsza napisz pierwsza litere miejscowości ?

Gość podaj pierwszą literę jego
ok "C"

Gość a to jest takie male
dziewczny ;) ile jest miejscowosci na ta sama litere ;) chyba wpadacie w paranoje

Gość Utorka
hehe, mozesz byc spokojna, nie chodzi o Twojego mezczyzne:)

Gość helołłłłłłłłłłłłłłłll
ale jaja robi sie ciekawie skąd jesteście?

częstochowa?

Gość podaj pierwszą literę jego
Cieszyn :)

Gość Utorka
wiecie, moze faktycznie wpadam w paranoję... ale..probuje sobie przypomnieć jakies fakty..czy chociazby odbieranie telefonów przez Niego. Czesto zdarzało sie tak, że ja dzwoniłam, nie odbierał, oddzaniał za jakis czas i przepraszał, ze nie mógł bo cos tam... Moze to tez juz jakis znak. Wydaje się prawdomówny ale "smierdzi " mi coś. Udaję przed Nim ze wszystko Ok, ale nie jestem az tak nawina jak mu sie wydaje.

aaaaaaaa, utorka pisze że nie C to był by wręcz niemożliwy zbieg okoliczności;)

to podejrzane z 1 str. z 2 str może ma taką prace, że nie może rzeczywiście odebrać lub spotkać sie w tyg. słuchaj utorka a znasz jego zawód? jako kto pracuje???

Gość Utorka
helołlłłłl - wiem jaki wykonuje zawód - i niestety nie moge napisać - Byc moze tu zaglada, zorientował by sie, ze o Niego chodzi. Ale faktycznie, z racji wykonywanego zawodu, moze byc AŻ tak zajety...

Gość Anettttka
ale autorka pisze , że do niej oddzwania po czasie i jak jest z nią to też mówi, że teraz nie może rozmawiać i oddzwoni pozniej to już jest bardzo podejrzane może sie raz zdarzyć , że zadzwoni ktoś z pracy np. i nie chce przy niej rozmawiać, ale jeśli sie to powtarza, to bardzo dziwne jest ty bardziej, że jak sie domyślam imienia żadnego przy tobie nie wymienia np. wiesz Piotrk teraz nie moge gadać, oddzwonie

Gość a to jest takie male
ja bym Ci radzila pozostac dobrej mysli i nie nakrecac sie za bardzo ale nie ignorowac dziwnych "sygnalow" na podstawie ktorych po tem rodza sie Tobie rozne obawy musisz byc uwazna bo moim zdaniem to jest wlasnie intuicja - nieuswiadomione w pelni informacje, przekazy ktore do nas dotarly... ale wyrzucilismy je ze swiadomosci, spychajac gdzie dalej wylaza potem w formie "przeczuc"/obaw itd

utorko, rozumiem, ale możesz tak mniej więcej to określić, tz jego zawód??? wiesz co a jeśli chodzi o to odbieranie tel itp to zależy, tak jak ktoś pisał powyżej, czy mówi to oficjalnie- tz, czesc nie mogę teraz rozmawiać, czy np, cześć kasiu oddzwonię później i to samo w drugą stronę czyli jak sie zwraca do rozmówcy jak dzwoni jak wy jesteście razem. Bo takie odpersonalizowane zwroty są bardzo podejrzane.

Gość Utorka
zawód : duzo sie nie wyjaśnie - ale prowadzi własna działalność:) A odbierane przez niego telefony - przyznam się, ze do Konca nie wsłuchuje sie w Jego rozmowy - po porstu nie interesuje mnie to. A do swoich rozmówców czasem zwraca się bezimmiennie, czesciej jednak, kiedy jestesmy razem dzwonią mezczyzni.

Gość aaaaaaaaaaaapsik
hmmmm naprawde trudno ci coś podpowiedzieć są ewne podejrzane sygnały, ale może nie koniecznie jest to to o czym myślimy chyba trzeba po rostu obserwować kolesia i poznac go trochę bliżej. A co do twojej intuicji--- nigdy nie przestawaj jej słuchać, powaga.

aaaapsik-- wyjełeś/łaś mi to z ust utorko, obserwacja i tyle ci pozostaje

Gość Utorka
...Tak, poobserwuje sobie 'drania jednego' :P i wszystko sie wyjasni :)- mam nadzieje

miej oczy wokół głowy a uszy jak radarki i tak jak pisze apski, nie przestawaj ufać nigdy swojej intuicji. ona dużo mówi, ostrzega przed niebezpieczeństwem, kiedy wszystko jest ok, jesteśmy spokojni, jeżeli coś cię niepokoi i nie daje ci spkoju to muszą być ku temu powody.

miej oczy wokół głowy a uszy jak radarki i tak jak pisze apsik, nie przestawaj ufać nigdy swojej intuicji. ona dużo mówi, ostrzega przed niebezpieczeństwem, kiedy wszystko jest ok, jesteśmy spokojni, jeżeli coś cię niepokoi i nie daje ci spokoju to muszą być ku temu powody.

Gość Utorka
Dziekuje za cenne wskazówki.

Gość zakalec
up

Gość Utorka
Witam po dłuzszym okresie.. I cos niecos sie wyjasniło.. Otóz przyszly swieta a wraz z nimi jego znikniecie :) zero telefonów od niego, zero smsów - zadnego odzewu. Na Sylwestra tez.. dopiero dzis rano otrzymalam od niego wiadomosc na gg "czy jestem? " hehehe Facet ma rodzine :)

Gość no ładnieee
ale padalec - olej go centralnie:O

Gość Utorka
Oczywiscie ze go oleje- dla mnie jest skonczony.

Gość no ładnieee
I ujawniłaś się na gg, że jesteś? W ogóle zamierzasz mu zdać relację ze swoich podejrzeń, czy odejdziesz bez słowa?:)

Gość Utorka
nie odezwałam się i nie zamierzam, nawet jesli bede dostepnaJa nawet nie widze sensu aby cokolwiek z nim wyjasniac. facet myslal ze mnie przeleci hehe toz sie zdziwi..:D

Gość no ładnieee
swoja drogą, to też z niego jakiś niedorobieniec - widocznie zrobił skok w bok po raz pierwszy i jakiś niedoświadczony jest w temacie:D przecież będąc nawet z rodziną jakiegoś smska z ukrycia mógł podesłać, o ile by chciał, nie sądzisz? dziwne to jakieś na moje oko ...

Gość no ładnieee
korekta - zamierzał ten skok wykonać;)