Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połówka pomarańczy

kobieta z dwójką dzieci

Polecane posty

Gość połówka pomarańczy

Jak myslicie i rozwiedziona kobieta z dwójką małych dzieci ma szanse jeszcze ułożyć sobie z kimś życie ?????

Gość gffr
ma. Chociaz sa one o 90 % niz dziewicy bez dzieci.

Gość gffr
Chociaz sa one o 90 % mniejsze niz dziewicy bez dzieci.

Gość połówka pomarańczy
mam 34 lata może poznam jakiegos człowieka który mnie pokocha i moje dzieci ???

Gość elle normal
dla rozwódki ułozyc zycie= aby ktos był i łozył na mnie taka to czepia sie kazdego kto stanie na jej drodze. Nie kocha a lubi go, ceni jego konto, pozycje zawodową Takie sa cwane i czyhaja na faceta bez miłosci. Raczej z egozimu wygodnictwa i dla kasy dlatego faceci uciekaja od takich rozwodki łapia tez na dzieci co nie jest dla faceta miłe..

Gość połówka pomarańczy
bardzo sie mylisz oceniając wszystkie jednakowo. Ja wyraznie pytam czy ktos mnie jest w stanie jeszcze pokochac ?a nie utrzymac ?

Gość połówka pomarańczy
I napewno nie wchodzi w grę żonaty.Może byc conajwyzej rozwiedziony lub samotny

Gość szczesliwa i to bardzo
Facetom nie chce robic sie za nianke cudzym dzieciom.

Gość elle normal
a najlepiej wychodzi rozwodkom rozwalanie związkow jak ma dziewczyne to tez juszycie jak marzy o dzieci z inna to go łapicie na te dzieci rozwodki nie sa wstanie pokochac, dla nich liczy sie ze jest, ze ma konto i tyle. sa egoistyczne, manipulaycjne, złosliwe, wyrachowanem, podłe

Gość połówka pomarańczy
a skad wiesz moze znalazłby sie facet ktory nie moze miec dzieci ?

Gość elle normal
28.10] 16:06 nie chce im sie robic za konto w banku, a rozwodki bardzo na to lecą, szczegolnie jak juz maja dzieciaki i jak były utrzymankami byłego męza. Nie chce im sie robic, są rozleniwione luskusem i szukaja takiego co im ten luksus choc troche zapewni.

To idz szukaj takiego zamiast wylewac swe zale na kafeterii.

Gość połówka pomarańczy
spadaj z tego topiku .Jesteś zerem smieciu skoro tak oceniasz kobiety rozwiedzione

elle normal -> chyba gorycz przez Ciebie przemawia Moze przeciez byc rozwodka, pracujaca na dobrym stanowisku, finansowo niezalezna, posiadajaca mieszkanie i dzialke, samochod i szukajaca tak samo niezaleznego faceta. Mozliwe, ze tez z dwojka dzieci :)

Rozwodki czesto sa zdesperowane i lapia byle gacie zeby tylko byl.

mozliwe, ale nie mozna tak zaraz wszystkich rozwodek wrzucac do jednego wora i na dokladke potepiac. Moja kolezanka ok. 40-tki znalazla milosc swego zycia. Nie czepiala sie, nadal sie nie czepia, nie spieszy sie. On ma trojke dzieci :)

Gość 3-5
ale z was banda idiotów krytykanci. JASNE ZE MOŻE!!! Popatrz sobie po świecie naszych gwiazdek tv na przykład...

Gość
Ja bym dzieciatej za Chiny nie brał. Mówi się, że dzieci to rodzina, a żona to obca baba. Jeśli i dzieci nie są faceta, to jest w związku podwójnie wyalienowany :P Mój kumpel jednak się związał z dzieciatą. Rzekomo jest szczęśliwy. Jednak... mimo, ze życzę mu jak najlepiej, jakoś nie sądzę, żeby to najlepiej było, akurat z jego obecna partnerką.

Gość do jarka 84
wiesz, jaki ty jesteś niedojrzały.... pewnie studiujesz, mieszkasz u mamusi i ani Ci się śni poszukać wkrótce jakiejś pracy?? mój mąż jest w Twoim wieku, mamy dziecko - ma pół roku, mąż pracuje, znajduje czas na rozrywkę... i jest mu dobrze.

Gość tak myślę
Mój kolega był z laską która miała dziecko i w końcu odszedł od niej , bo wkurzało go to dziecko, a i ona jak się trochę pewniej poczuła tylko jego kasę ciągnęła. Dla mnie takie kobiety są żałosne. Nigdy nie wiado mo jak się czyjeś życie ułoży ale na pewno nie będzie ono miało nic wspólnego z miłośią . Raczej jest to rodzaj interesu. A faceta, który na głowę sobie bierze taką babę z dziećmi tylko podziwiać.

Wstrętni jesteście:( Ja też mam dziecko i wychowuje je sama.Dodam, ze mam 22 lata. Studiuję, pracuję i jakoś daję sobie radę sama.Pewnie, że chciałabym poznać kogoś kto mnie pokocha i przez myśl by mi nie przeszło żeby go naciągać czy wykorzystywać finansowo.

No nie wytrzymam :D:D:D \"Mój kumpel jednak się związał z dzieciatą. Rzekomo jest szczęśliwy.\" On jest rzekomo szczesliwy, a ty pewniakiem siedzisz na babskim forum :D:D:D

Gość lubię placki
autorka napewno sobie kogoś znajdzie ale najlepiej niech szuka takiego również po przejściach i najlepiej z dzieckiem :) bo naprawdę ciężko jest wziąśc kogoś z dzieckiem z poprzedniego związku ale też myślę że faceci prędzej wezmą sobie kobietę z dzieckiem niż na odwrót

Gość
NoNick=> Ja, moja droga, owszem, jestem szczęśliwy: mam na kogo czekać i za kim tęsknić. Mądra, ładna i nie ma dzieci :P. A siedzę tutaj, bo mogę się nieco powyzłośliwiać, kiedy akurat, ani nowej książki, ani ciekawego filmu nie mam pod ręką. A przecież nie wezmę się za to, za co powinienem, nie? :P

Gość Ty-i-Apostoł
Ty Apostoł Śmieci... Własnie widzialam cie na forum "starsi faceci"... bu i hahaha. Jestem szczęśliwie rozwiedzone z głąbem takim jak ty . Utrzymywałam jego i mogłabym utrzymać jeszcze 4 podobnych - mniemam, żeś podobny frustrat - dowortościować się u panny, która bierze z tacy wszystko co jej podają... Zero wysiłku. Stawiasz piffffko i jesteś boss ? Facet, u niektórych kobiet auta z garażu byś nie wyprowadził - gratulacje żeś coś znalazł .

Gość polowka jabluszka
A czemu jestes sama jesli mozna???Jestem w identycznej sytuacji i nadzieji na zwiazek juz nie mam chyba zadnej,sami palanci dookola.wydaje im sie,ze jak mamy dzieciaczki,to powinnysmy brac co popadnie,bo nic innego juz nam sie nie nalezy!!!A daj takiemu kosza,to dopiero pokazuje swoje prawdziwe oblicze,na co go stac!!!Najczesciej zdradzaja swoje zony lub przyjaciolki i za ofiary wybieraja sobie takie kobiety jak my!!!Totalne dupki,cioty!!!!Sorry ale mnie ponioslo!!!