Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi1991

Idioci ze stopkami dłuższymi niż wpis

Polecane posty

skoro nie ma żadnego ogranczenia do długości znaków w stopce.. to chyba nie jest to problem. chyba, że nie przewidziano że ktoś może miec \"za długie\" stopki.. jednak nie zauważyłam tutaj aby kwestia długości stopek przeszdadzała większej ilości osób przebywających na tym forum.. nie ma ich nawet 10 osób.. więc można uznać że ni ema czegoś tego jak \"za długa stopka\"

no chyba nie, bo ktoś mi kiedyś powiedział, ze bez wzgl. na długość wpisów/stopek na wypełnienie strony musi byc 30 postów:P

Gość katerga
sprzedawca słońca-----lubię Cię:)

Gość katerga
sprzedawca słońca-----lubię Cię:)powiedz,ile Ty masz lat?

Gość Magdalenkaaaa28
Sorry,ale macie problem .. Naprawdę okropny..

no okropny ten problem, tylko że przejmuje sie tym tylko ten komu stopki z jakis dziwnym wzgl. przeszkadzają/

yhmm rozumiem, że to taki dodatkowy wymóg, który miał przynajmniej hipotetycznie zapobiegać wszelikim próbom spamu tak;)? no proszę , a działa również w przypadku długich stopek, któych przecież spamem nie można nazwać;)

Gość katerga
...."tylko bezinteresowna miłość jest naprawde wieczna...."bardzo mądre i prawdziwe....:)

Gość katerga
....to raczej tylko 25...:)całe życie przed Tobą:)

Masakra , komuś przeszkadzają długie stopki ;| a może kolor pasów na ulicy też Ci przeszkadza co? To jest absurd na takim poziomie jak Twój topik!

Gość katerga
Sprzedawca słońca szkoda że już poszedłeś...:(

Gość katerga
skąd te stopki?Czy autentycznie tak myślisz?Wcale nie rozumiem ataków na Ciebie!

ten dlugi to z filmu koreanskiego... maja dobre filmy o tematyce zachowan ludzkich... ten link o ktorym Ci pisalem.. zrobilem tlumaczenie tego i rozpowszechniam.. ku pamieci kolezanki z podstawowki ktora popelnila samobojstwo...

Gość katerga
Rozumiem....powiedz,czy Ty udzielasz się może na innych topikach?np. na ogólnym,bo jakoś Cie nie kojarzę,dziś zwróciłam na Ciebie uwagę,na Twoje wypowiedzi,na stopkę...pomyśleć,że pierwszy raz weszłam na uczuciowy:)na ogólnym jestem pod czarnym nickiem.

Gość katerga
Aaaa z zamiłowania do psychologii:) rozumiem,jak wszedłbyś na ogólny to dopiero poznałbyś psychologię ludzką:D I jeszcze jedno,wcale nie uważam,że masz za długą stopkę---ważne,że jest mądra;),skąd jesteś jeśli wolno spytać?

Gość katerga
:) to blisko mnie :)