Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co zglupiala ostatnio

zwalilo mnie to z nog... facet powiedzial mi ze...

Polecane posty

... zwykly seks juz wyszedl z mody, ze teraz to go analek tylko kreci... i ze loda to mu moze zrobic byle bladź spod dyskoteki, ze on szuka czegos bardziej podniecajacego... ze powinnam obejrzec kilka filmow jezeli chce mu zaimponowac i zatrzymac go przy sobie... jestem w szoku. jestesmy razem od niedawna. jednak ja kocham go juz od dawna, bo zanmy sie od dobrych kilku lat. on jest bardzo przystojny. czego on oczekuje??? kocham go naprawde i jestem zalamana ta wypowiedzia ... gdy zaczelismy sie spotykac, powiedzial ze marzy o stalym zwiazku, ze mnie kocha... a teraz takie teksty... nie chce tradycyjnego seksu oraz oralnego bo sie znudzil juz... mam z nim ciagle uprawiac seks analny??? bez przesady... i mam go czyms zaskoczyc, czym do cholery???? jestem wsciekla, ale jednoczesnie tak bardzo go kocham. ja mam 23lata, a on 27. sorki, za powielanie tematu

Gość łączę się z Toba w bólu
ech... szkoda gadac, kolejna dziewczyna ktora trafila na debila...

Gość elle normal
Jak on cie kocha to zwykly sex z toba da mu wiele satysfakcji Jak sie uprawia sex bez uczuc to potem tak jest ze trzeba zbocoznych doznan. udowodninione:) i jak kocha to nie bedzie chcial analku skoro ty nie chcesz. logiczne.

BMI? a czy to istotne w tym temacie??? ale jezeli tak, to BMI okolo 19.

Gość łączę się z Toba w bólu
a tam, nie odpisuj na teksty tych dwoch idiotow :histerii i BMI. napisz jak dlugo jestes ze swoim chlopakiem? chyba niestety czas sie z nim pozegnac, bo na za duzo sobie pozwala i nie liczy sie z tobą.

powiedz mu ze takie numery to nie z Tobą i jesli chce żebys była z nim i chce Cie zatrzymac przy sobie.. powinien się zastanowić nad kilkoma rzeczami.. po pierwsze to powinien się z Tobie liczyć, a jeśli Tobie nie odpowieda taka forma to on nie ma prawa Cię szantazować. musisz postawić sprawę na ostrzu noża.

jeśli on Cię nie będzie szanował.. tylko próbował szantożować to taki związek nie ma sensu i lepiej go szybko zakończyć

Hmmm... Jesli \"kreci go anal\", to zaproponuj mu \"przerzutke\" na chlopcow... Dziewczyno, moze to oklepana rada, ale uciekaj, zostaw tego chlopczyka, zanim Cie zbyt pokrzywi.

Gość a czy to
że twój facet jest przystojny jest istotne w tym temacie?:o

Gość a może facet
tylko żartował:) nie wiemy przecież w jakim kontekście to powiedział ani w jaki sposób a już się posypały teksty typu "zostaw go" buehehehehe:D:D:D A swoją drogą to czy to złe, że facet ma jakieś marzenia erotyczne? Tekst jego był faktycznie godny politowania, ale przecież nie wiemy czy mówił serio:)

\"jezeli chce mu zaimponowac i zatrzymac go przy sobie..\" to raczej chodzi o tą końcówkę jego wypowiedzi. to jest szantaż

Gość a może facet
no to faktycznie żałosne, ale nadal upieram się przy swoim. Tylko autorka topiku zna na tyle swojego faceta aby wiedzieć czy mówił poważnie, czy też nie. A może problem leży gdzie indziej. W końcu jej facet mógłby napisać na kafe coś takiego " jestem z dziewczyną od jakiegoś czasu. kocham ją bardzo, ale mamy problem z seksem a mianowicie ona ciągle chce uprawiać seks w pozycji misjonarskiej, ewentualnie od święta zrobi mi loda. Ja chciałbym spróbować czegoś nowego, ale ona się upiera, ze nie i koniec. W seksie to ja wykonuję całą robotę, ona tylko rozkłada nogi i leży. A co z moimi potrzebami? Chciałbym, żeby też się czasami mną zajęła. W ońcu nie wytrzymałem i powiedziałem jej czego pragnę i że musi się postarać jeśli chce mnie zatrzymać". Jak dla mnie nie widziałabym w tym nic złego. Pamiętajcie, że znamy zdanie tylko jednej ze stron.

Gość Hej hej
Pawełek, wypisujesz jakieś bezeceństwa o bolcowaniu w dupsko, a mi ciągle nie odpowiedziałeś w wątku dot. angielskiego. Widzę, że kuchenną łacinę znasz jednak lepiej - na tym polu, jednak, z chęcią oddam ci palmę pierwszeńswa.

Gość Cammy
W dupę go kopnij i niech spier... Im dalej tym lepiej.

Gość Cammy
"Następna bez godności i honoru, co daje sobie bolcować w dupsko. Wiele prostytutek sobie na to nie pozwala. Jesteś dnem." Jakaś prawda w tym jest.