Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade na teneryfe

teneryfa wakacje i praca

Polecane posty

Gość jade na teneryfe

w listopadzie wybieram sie na teneryfe,przebywa ktos tam z Was?

Gość DA GROSSE PISSEN
Nie. My zarabiamy duzo i nie musimy na wakacje jezdzic w pazdzierniku.

Gość jesli dostalas tam prace
przez biuro podrozy, to nie zarobisz duzo, jakies 1500 na reke, juz ci wspolczuje, ja wlasnie z tego powodu nie zdecydowalam sie na tego typu prace

Jak tylko pomyślę sobie o Teneryfie, to od razu się rozpływam - szkoda, że nie mam jeszcze urlopu, bo chętnie bym w takie egzotyczne miejsce pojechała. Przeglądnęłam sobie strony z ofertami wyjazdów w tamte rejony i jak zobaczyłam zdjęcia Teneryfy na Bon Voyage, to aż sobie usiadłam - przepięknie tam jest.

Gość Anastaciaa
Kiedyś planowałm wyjazd na Teneryfę, ale mój pracodawca wyprzedził moje plany. Jako pracownik z 20 letnim stażem pracy zostałam wysłana na wakacje na Teneryfę. Trochę obawiałam się, że wyjazd jest w lutym, ale była wspaniała pogoda i gorąco ponad 26 stopni. No i oczywiście trafiłyśmy z koleżanką z pracy na Karnawał. Kobiety i mężczyźni paradowali ulicami stolicy w pięknych kolorowych strojach, była głośna muzyka i tańce. Mieszkałyśmy w pięknym hotelu pięciogwiazdkowym z basenem. Koleżanka cieszyła się, że mogła zjeść świeże owoce morza, ale mnie to wcale nie cieszyło. Wiem, że nasz szef od wielu lat wysyła pracowników na różne wyjazdy zgraniczne z HTC. Muszę przyznać, że wspaniale się bawiłam. I bardzo polecam Teneryfę w okresie karnawału.