Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macia

Historia prosze pomóżcie

Polecane posty

Gość Macia

Rozwój nauki i kultury w dobie oświecenia w Polsce - taką ść zadania mam :/ na necia jest cos ale wszystko taaaakie długie jest ze masakra prosze was o pomoc i zeby to było krótkie

O lol... Jak jest długie to się siada, czyta i podczas czytania wyciąga najważniejsze rzeczy, żeby cały tekst skrócić. Sorry, ale masz wszystko podane jak na tacy. Chyba nie liczysz na to, że ktoś to zrobi za Ciebie? :o

Gość Macia
Tak tylko ze ja mam serdecznie odść od dwóch godzin siedze i rozbie głupie zadanie z histori ... ;/ ta babka jest walnieta napisałam moze ktoś miał podobne zadanie i ma to krócej napisane i pomoże :) a ty od razu z jakimis fochami wyskakujesz :/

Gość aklala
Rzeczywiście z fochami! Dziewczę, weż się do roboty, a nie szukaj gotowców po necie.

Gość aklala
Po prostu tym małolatom to się w głowach teraz przewraca. Nie dość że wszystko w necie, to patrz, no za długie, trzeba by przeczytać i skrócić i w ogóle..

Nie wyjeżdżam z żadnymi fochami tylko chce Ci pomóc. Ja w liceum miałam rozszerzoną historię, której uczyła mnie przerypana babka, więc wiem co czujesz. Ale lepiej będzie jak sobie sama przygotujesz ten referat, bo takie umiejętności przydają Ci się w przyszłości, uwierz. Aha i tak trochę lipa, że zostawiłaś sobie wszystko na jeden wieczór. Historia to ciężki przedmiot i skoro masz dużo zadane to powinnaś sobie to rozłożyć i robić etapami. Tylko mi znowu nie pisz że się wymądrzam. :o

Gość Macia
a dobra spierda**lajcie ;) dam se rade sama ;]

Gość to proste jak barszcz
wejdz na jakiekolwiek forum historyczne,tam Ci pomogą,wpisz w google forum historyczne i przedstaw problem

Gość muahahahaha
żal mi cię małolatko. wypierdalaj z kafe i za książki się złap.

Gość w zyciu sie przydaje
umiejetnosc szybkiego czytani i wyciagania wniosow. Jak mozg nie pracuje, to przestaje dzialac. Wyobraz sobie, jak bedzie z toba w wieku 70 lat - biedne wnuki! Rob co trzeba dla wlasnego dobra.

Gość i się zaczyna
a teraz się bijta:o

Lol... Teraz to juz po wypowiedziach można poznać kto ile ma lat. :p Macii gratulujemy \"mózgu\" (a raczej jego braku) 🖐️

Gość Macia
to nie bylo teraz do ciebie :) napisałam to do tej wyżej co odpowiedziała nad tobą .. wiem ze sama powinnam to zrobić ale odechciewa mi sie juz tego .. juz zapisałam cztery głupie strony pierwszego zadania i teraz jeszcze to oczy mnie juz bolą :/ ehh wiem powinnam wczesniej to zrobić ale wcześniej nie było czasu ... najwyzej nie zrobie i dam jej jedno zadanie do ocenienia

Gość rany bosssskie
!!! za moich (wcale nie zamierzchłych) czasów 1 osoba z klasy miała w domu komputer, ale brak dostepu do netu, tylko taki żeby se pograć i ewentualnie jakies tam duperele zrobić, a dzisiejsza młodziedż , nie dość, że mają kompy w chałupach, ma wszystko jak na dłoni w internecie, to jej ZA DŁUGO czytać!!! Ja pierdole, świat oszalał! Co ty bys dziewczyno zrobiła, jak bys musiała zasuwać po ksiegarniach lub przewalić stosy książek w bibliotece za interesującym cie tematem???!!! :-O

Gość Macia
nie mam zamiaru sie z nikim bić :/ myślałam że może ktos coś podpowie .. cóż myliłam sie ;] pa

A ja jestem Ciotka Dobra Rada, więc... Macia do roboty, a nie kłóć się z nami na forum. ;) Bo czas ucieka...

Gość nie siedź na kaffe tylko
do roboty!