Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowiutki22l

co wy sadzicie o moim problemie ??

Polecane posty

Gość nowiutki22l

mam 23 lata i problem z zbyt szybka erekcja i tylko gdy jestem wewnatrz partnerki gdyz rekami i ustami moze bawic sie dowoli a gdy poczuje tylko to Cieplo wewnatrz jej ciala pare ruchow i gotowe .... czy cos zemna nie tak ?dodam ze to nie moja pierwsza kobieta z ktora uprawiam sex z wczesniejszymi az takich klopotwo nie mialem a wrecz gdy bylem mlodszy to pamietam ze az sie pot zemnie nieraz lal pomozcie ....... czy to moze byc powod czestej onanizacji za mlodu ? ale tak chyba kazdy facet mial wiec dlamnie to nic dziwnego ..co wy o tym sadzicie moze to ma jakies podloze psychiczne ???? czekam na odpowiedzi i moze jakies male wskazowki

Gość tewe
chyba ci chodziło o zbyt szybki wytrysk a nie erekcje.To normalne ze od razu ci staje na widok golej baby

Gość nowiutki22l
moze i moj blad przyznaje ale mam nadzieje ze wzscyy wiedza oco chodzi :]

Nie przejmuj się aż tak bardzo. :D Dojdź sobie szybko, a potem zrób powtórkę. Powtórka na pewno będzie długa. Czas jaki Ci jest potrzebny do uzyskania powtórnej gotowości wykorzystaj na pieszczenie partnerki. Jestem pewna, że się to jej spodoba. ;):D

Gość nowiutki22l
Perelko znam ta sztuczke ale i tak czuje duzy dyskomfort z czasem poprostu odniechciewa mi sie tego drugiego razu poprostu po tym wszystkim czasami niemam ochoty na nic wiecej wszystko mi przechodzi

Gość decg
miales inne partnerki, z ktorymi bylo wszystko dobrze? Po co leciales do innej? Musisz sie wyszalec? Teraz masz problem

kup se 3, 4 tabletki wiagry, bierz po pół (chyba że masz chore serce, to nie) po 6 - 8 razach takiej stymulacji zrobią ci się prawidłowe odruchy. bo problem nie w fiucie ale w głowie

Ja myślę, że po prostu wpadłeś w pętlę.:D To polega na tym, ze raz Ci wyszło szybciej niż chciałeś, więc nastraszyłeś swojego...yyy..., ze ma być dłużej i ze ma Ciebie słuchać. A yyy... to bardzo wrażliwa część organizmu i bardzo samodzielna, nie lubi, jak się go straszy lub mu nakazuje. ;) Jeśli przestaniesz się zamartwiać i będziesz cieszył się tym, jak jest, to po pewnym czasie samo się uporządkuje. :D Nie powinieneś się tym stresowac, bo jeszcze bardziej pogorszysz sprawę. ;)

Gość nowiutki22l
Problemu w sexie nie bylo ale byly inne z ta jestem 3 lata bywalo raz lepiej raz gozej.....i nie mow mi ze laatalem sie wyzyc niemam pod tym wzgledem problemow ze soba a co na temat viagry ? heh w tywieku no nigdy sie nie spodziwalem :D a co do serca to wlasnie ostatnio mialem male problemy ale zrobilem podstawowe badania i wsystko ok wiec sam niewiem czy ryzykowac

to idź do lekarza i zapytaj, żaden wstyd. to nie kwestia wieku ale terapeutyczna. nie masz wyleczyć impotencji, bo tej nie masz a przedwczesny wytrysk, wiagra w takich przypadkach jest rewelacyjna i sprawdzona. zabierz panne na łóżkowe szaleństwa do rana, wypij trochę (może nawet więcej niż trochę). alkohol osłabia a wiagra pomaga, ten duet jest bardzo skuteczny

Gość sluchaj perły
ona jest doswiadczona w tych sprawach ;)

Gość tak tak perła bardzo
przeciez miała jednego w życiu faceta, więc wie wszystko