Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądam supernianię

Boże, jak mozna dopuścić do rozwydrzenia bachorów

Polecane posty

Gość oglądam supernianię
napisałam wczesniej jakie jest moje dziecko (jedno). Nie ma takiej możliwości żeby dziecko wlazło mi albo mężowi na głowę.

Gość aleś ty mądra
nie mam jeszcze dzieci ale wkur...wia mnie jak mądrzy się ktoś kto nie ma jeszcze swoich dzieci. Teraz takie mądre zobaczymy za kilka lat,jak same zgłoszą się do superniani albo będą żalić się na kafe

Gość spięta
Chyba omijasz wypowiedzi osób, które te dzieci mają już i dla nich takie zachowania nie są normalne.

Gość mala mu
na takie zachowania dzieci nie wplywaja spontaniczne zachowania rodzicow..tylko kilkuletnie zaniedbanie...a to ze osoby ktore nie maja dzieci, krytykuja takich rodzicow..to kazdy ma do tego prawo..ja jestem w ciazy i wiem, ze moje dziecko nie bedzie tak wychowywane..bo ja tak nie bylam, chce miec dziecko i ponosze za niego calkowita odpowiedzialnosc ( do pewnego wieku naturalnie) ..i wiem, ze do takich sytuacji do u mnie nie dojdzie...

Gość aleś ty mądra
zobaczymy .......... życie pokarze

Gość aleś ty mądra
*pokaże

Gość mala mu
to chyba moge na 100% powiedziec, ze moje dzieci takie nie beda...tak sama jak moge teraz na 100% stwierdzic, ze nigdy nie bede lekarzem....chyba zakumalas o co mi chodzi!

Gość kkkjjj
Pokaze , nie pokaże , nie ma ludzi idealnych , dzieci to tez ludzie (o ironio) więc wyglada to podobnie . Jak rodzic traktuje taka pocieche jak 8 cud swiata i ten cud ma zgode na zachowania wszelakie to czas tu niewiele ma do rzeczy. Jest mi wszystko jedno jak te pociechy sa wychowywane , ale mam zyczenie spokojnie robic zakupy czy jeździc autobusem . Czasmi wystarczy jedna matka z pociecha i jest taki cyrk , ze sie odechciewa .

Gość oglądam supernianię
kkkjjj - dokładnie tak !!!

Gość oglądam supernianię
ale wyobrazcie sobie, ze jak odbrowadzam mojego synka do szkoły to widzę jak takie mamuśki wariatki ubierają buty i zawiązują sznurówki dzieciom z 1-2 klasy. To jest dopiero ...

ogladajac Supernianię doszlam do wniosku że błedy wychowawcze częsciej popelniają matki niepracujące zawodowo...dlaczego mnie to nie dziwi?

Gość kkkjjj
Bo nic w tym dziwnego ,ze majac mase czasu przejmuje role babci . A później tafia takie dziecko do grupy rówiesników i sie straszliwie zderza z rzeczywistoscia jak sie okazuje ,ze nie kazdemu bezkarnie mozna na głowe narobić. Szok . Kto na tym traci ? NIe rodzić pełen beztroskiej pasji do hodowania , nie wychowywania , a dziecko.