Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaatioszkaa

sex po ciazy

Polecane posty

ile czekalyscie i czy sie balyscie???? ja jestem 3 tygodnie po porodzie i nie wyobrazam sobie sexu tzn mam ochote juz teraz,ale boje sie jak cholera....wiem ze powinno sie czekac te 6 tygodni,ale mysle ze u mnie potrwa to dluzej.

Gość nie mode
ja zaczelam po ok 3 tygodnach:)

Gość ja jakies 7 tygodni po

Gość a ja to po 2 miesiącach
zaczęłam. Rodziłam naturalnie

Gość taka magda
u mnie było OK dopiero po 7 m-cach ale teraz jest lepiej niz przed ciążą :D

Rok po porodzie i dalej boli. Zastanawiam sie czy nie bylam zle zszyta :o @ tez jeszcze nie mam (karmilam 10 mies) A seks jest bez zmian.

Ja też jeszcze nie ale już się przymierzam. Ochotę miałam od początku normalnie, ale wiadomo - ciało musi też być gotowe. Przy okazji mam pytanie do rodzących SN, może ktoś mnie oświeci ;) Czy lekarz po nacięciu może zszyć bardziej wąsko niż było? Bo mój ginek przy szyciu żartował sobie że dziewicę ze mnie zrobi a przy badaniu kontrolnym po 6 tygodniach faktycznie bolało jakby wejście było za małe (wszystko było już podobno zagojone).

Mi sie też tak wydaje że mnie strasznie ciasno zszył i dobrze ;) Ja kochałam sie 4 tyg po porodzie. I wiecie co?? Wszystkie bóle odeszły, przestało mnie ciągnąć, być niewygodnie itp. Troszkę boli pierwszy raz po porodzie-ale nie ma sie co bać-poród był straszniejszy ;)

No mi sie wlasnie wydaje ze jestem za mocno zszyta. I to wcale fajne nie jest, bo boli :( A w srodku to i tak zalezy od Twoich miesni a nie szycia. Najlepiej jest cwiczyc miesnie Kegla zeby bylo ciasno.

Gość Tiramzu
My zaczęłiśmy równiutko po 4 tygodniach i było suuuuper :-) dodam, ze rodziłam naturalnie i byłam cięta. Na początku się bałam, więc ja sterowałam, powoli, powoli a potem już luzik🖐️

Gość agi24121989
jutro mam 4 tyg.po porodzie...boję się już zacząć,nie krwawię od kilku dni...myślicie ,że mogę już spróbować? byłam nacięta i w dodatku sama tez poszłam..miałam 10szwów.:O