Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna159

różnica wieku...wasze zdanie

Polecane posty

Gość smutna159

mam 22 lata moj chlopak niespełna 18...moi rodzice tego nie akceptuja...ciagle ryją mi banie...siedze po kątach i płacze..jestesmy ze soba od 2 miesiecy al spedzamy ze soba duzo czasu czasem poprostu kladziemy sie obok i spimy..nastepnego dnia mama zaczyna swoją gatke jaka to jestem głupiutka....jak ich przekonać..to naprawde super facet...przystojny, madry...

Gość czy ty czasami
nie przesadzasz przeciez to zadna roznica dziewczyno nie rozumie problemu

Gość smutna159
dla mnie to zadna różnica ale jakby ktoś ci tak rył banie....tez byś miała dość

Musicie przeczekac i udowodnic ze naprawde sie kochacie i ta milosc jest naprawde dojrzala a nie tylko szczeniackie zauroczenie. A do tego trzeba czasu. 2 miesiace znajomosci to tez za malo by mowic juz o prawdziwym zwiazku. W moim zwiazku jest roznica wieku 8 lat (ja jestem mlodsza). Tez na poczatku byly waty ze on nie jest odpowiedni dla mnie choc rzecz nie rozbijala sie o wiek a o cos innego. No ale z czasem ie przekonali ze to porzadny czlowiek a dzis jestesmy juz malzenstwem.

jeśli jest Wam ze sobą dobrze, to nie przejmuj sie rodzicami. Jesli ten zwiazek przetrwa, czego Wam zycze, to w koncu przekonaja sie, ze nie mieli racji. Tymbardziej, ze chlopak, jak piszesz, jest mądry.

Gość smutna159
dziękuje,,,naprawde to dla mnie ważne

Gość to z jakich
czasow sa ci twoi rodzice przeciez w dzisiejszych czasach nie ma takich barier a poza tym chyba za wczesnie mowic o czyms bardzo powaznym po 2 miesiacach przeciez moze wam sie jeszcze odwidziec

Gość nie przejmuj sie tez
mam mlodszego chlopaka tyle ze o 2 lata. ja mam 20 a on 18. na poczatku rodzice mnie wysmiali ale poznali go i polubili. mam nadzieje ze i tak bedzie z wami

Gość ja 23 On 19
hmm...myślę, że na takim etapie ta różnica może nie jest wygórowana, ale daje sie zauważać...przynajmniej w niektórych kwestiach, chociaz to tez zależy od faceta i kobiety... u mnie wizualnie nie ma żadnej róznicy(jedyne czego mu zazdroszcze to sylwetki:P) to co jest jednak najważniejsze to , to, czy sie kochacie i dogadujecie:] reszta nie powinna stanowic problemu...tzn jesli Wam nie rpzeszkadza, to chyba to jest najważniejsze??:] pozdrawiam sredecznie:]