Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gzresiek

nigy nie wyjechalem zdomu

Polecane posty

Gość gzresiek

czesc,witam czytajacych....,, nie wime czy to pisac wogule,,,,,,,takm i wstyd,,,hmm:|:: wlasnie sobie uswiadomilem,,,ze nigdy nie wyjechalem z domu na dluzej,,,tak...ponad 10 dni,...zreszt te 10 dni,,to byla tylko pielgrzym wiec nie wiem czy to liczyc??.... ani do pracy ani do jakeis wczasy...no nic.. czyz mam takei ciplranianie wrunki w domu,, ze nigdy "Za chlebem"" nie musilem wyjedzzaac??, jka moi koledzy?? ,,echh raczej nie,,,, a moze jeste taki fajtlaopwaty??....nieodwazy,,,?...nie wiem,, no ale jaki mam byc??.... sam nie wime,,,ciekwe co mi wpiszecie,,, porsze oszczere wypoeidzie,,, pozdrwim grzesiek 29 lat ,kawaler z podkarpackiej wsi,

no co ty grzesiek fajtlapa z ciebie totalna a moze mamisynus porazka gdzie ty sie uchowales co

Gość bylak
do f77

Gość bachaw
No wiesz Grześ w tym wieku tylko na 10 dni??? Za pracą to się nie dziwię, bo jak nie potrzebujesz to nie, ale tak w ogóle gdzieś ze znajomymi na wakacje jakieś dłuższe imprezki. Nie wiesz co tracisz, ale jesteś młody to nic straconego. Nie trać chwili. Pozdrawiam

Gość bylak
hmm,,,,, no,,,,,,ja nie ma zanjomych,,,przprwadzilem sie tumw okresei nastoaltkowym,,paoznje szkla z interntam,,,studai daleko,,, a prace zawe miael na miejscu,dojezdzalem,,, w okicach.. no nie mowie ze,,,,hmm,,,, imlem sie roznuch zajec..no niewime co mam sam,,wpisac,, powiem wam tak/ o anszych sznasach mozliwsci ,,najwazniejszy ssa inny ludzie,,nie wyksztleceni,,majatek,,itd, a le inni ludzie i umiejetnosc zycia z nimi,,z wsztkimi,, czy to nazywaj inteligencja emocjonalna?? a wy ja mieliscie??

Gość jaktotak*
A co to za bełkot :O ??

Gość lallala
gzresiek - kurde ciebie nie idzie zrozumiec co napisales?????!!!!!:(

Gość lallala
pomylka nie gzresiek bylak .........hihihi

Gość bylak grzesike
hm,,,no ot co ja mam wam konkretnie odpisać?? do F77 jka fajtlapa jestem??? a czemu??/ przeciez pracuje teraz... zawsze praowalem, w zyciu tylko odebralem 5 zasilków..dal bezrobotny i to jeszce 2 lata temu i teraz istnio 3 tylko wziole bo sobie znklazlem tez prace,,,,,, jak ot maimi synus?:?? jhmm"|"

Gość Grzesiek przestań w końcu
pić, bo widac, ze ci sie juz łapki telepia i nie trafiasz w klawiature :o

Gość ijuz
A grzesiu nie ma czasami dyslekcjii ? nie martw sie nasze gory sa ładne to do ciebie przyjada

Gość gzrsie bylak
no moze ja mma ta walsnie dyslekcje,,, tak ciezko mi pisac,,a moze mi sie nie chec straniej?? do "ijuz" /"nie martw sie nasze gory sa ładne to do ciebie przyjada"""