Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiramzu

prezent dla 6 letniego clopca........

Polecane posty

Gość Tiramzu

No właśnie....... co kupić 6 letnimu chłopcowi? jaka zabawka oprócz samochodu, a moze nie zabawka tylko jakiś gadzet, ciuch......... POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tiramzu
nie czyta, klocki podobno go nie zajmują.....

Nawet jeżeli nie czyta, to mozna kupić książkę, bo przeczytają mu rodzice. Chyba że oni tez nie uznają czytania. Puzzle, gry, lego...

Gość ratujcie
Mój ma 6 lat i interesuje go np...roboty które można przebudować na samochód(takie transformacje),auta sterowane,farby,kartony,pedzelki itp...no i oczewiście SPIDERMAN w każdej postaci...

Dla 6 latka ciuch to żaden prezent :) Polecam klocki lego. Prezent uniwersalny. Ale byloby dobrze sie zorientowac czym sie interesuje - wowczas sprawa bylaby latwiejsza :) Moj brat np uwielbial dinozaury i ksiazka z obrazkami dinozaurow to bylo najlepszy prezent.

a moze takie? http://www.allegro.pl/item259508503_hulajnoga_elektryczna_z_siodelkiem_tania_wysylka.html babcia kupila na dzien dziecka wszystkim moim kuzyna kuzynka i siostrze i to naprawde fajna zabawka- organizowali potem wyścigi na podwórku :) Troche kosztuje ale naprawde się sprawdza. Mój 6 letni kuzyn uwielbia rowery, hulajnogi, rolki itd. Wszystko co wymaga ruchu i w czym moze sie wyszaleć. Ale wiem ze nie wszystkie dzieci tak mają bo 6 kuzyn mojego meza uwielbia np plastykowe figórki - zwierzatka farmy, ludziki. wszystko zalezy od dziecka, od jecho charakteru i temperamentu.

Gość Tiramzu
A dajcie jakieś linki klocków z których składa się roboty i tych samochodów zmieniających się w roboty plissssss Hulajnoga świetna, kupię mu na ur. w maju ;-)

Gość ratujcie

Gość Tiramzu
dzieki dziewczynki ❤️🌻

Klocki tez moge polecić,syn dostał w zeszłym roku na gwiazdke i w ciagu roku dodatkowo 2 komplety.Ale mój syn wyjątkowo lubi układanki tego typu.Minus tych klocków jest taki,że sa drogie,i jeżeli dziecko nie bardzo lubi takie rzeczy to chyba nie warto wydać tyle pieniędzy.