Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfae

przeraża mnie samotność

Polecane posty

Gość alfae

Czy kogoś jeszcze??Przerażają mnie samotne poranki i powroty do pustego domu,w którym nikt nie czeka.........

akurat powroty do pustego domu to rzeczywistość spotykająca 90% kobiet będących w związku bardzo rzadko facet pierwszy wraca do domu po pracy polecam kota, on zawsze czeka na mnie pod drzwiami :)

Gość tak właśnie wygląda życie....
ten, co ma rodzinę - obowiązki go przytłaczają ten, co jej nie ma tęskni za nią

Gość jjjjjjjjeeee
samotnośc w związku- ta jest jeszcze bardziej przerazająca, wierz mi. Zyjesz z kimś, ale nagle sobie uświadamiasz że to obca osoba , że nic was już nie łączy oprócz dzieci i finansów. A z tego nie ma wyjścia.. Ty masz jeszcze przed sobą perpektywy, że znajdziesz kogoś na swej drodze kto ci zapełni te puste wieczory i poranki. Zyczę szczęścia i więcej optymizmu:):)

Samotność nie jest taka zła, z czasem człowiek się przyzwyczaja. Niektórych bardziej przeraża bycie z kimś :)

Gość alfae
Akrat optymizmu na chwilkę obeną jakoś mi brak.Samotność w związku znam aż za dobrze....z takie związku właśnie się wyzwalam...i może temu tak przytłacza mnie ta samotność.....brak kogos ,powroty do pustego domu,uśmiech na siłę........

Gość umma
Samotność jest straszna ale z drugiej strony być w jakims chorym związku jest znacznie gorzej... Niestety i samotność i chory związek wypala od środka...

Gość alfae
i koło się zamyka..bo i tak żle i tak niedobrze......każdego dnia trzeba walczyć,tylko czemu w pojedynkę wcale nie jest tak łatwo

Gość gość
kup sobie wibrator