Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx82xxx

Wczoraj w Magnolii - dla wszystkich babek które szukają dobrego fryzjera

Polecane posty

Gość xxx82xxx

Od czasu do czasu pojawiają się posty forumowiczek, które prosze o wskazanie dobrego fryzjera we Wrocławiu z przystepnej cenie. Wczoraj nawiedziłam Magnolie nowootwarty Park Rorzywki i Centrum Handlowe i ku mojemu zdziwieniu znalazłam tam salon w którym ceny są w miarę przystepne bo za samo farbowanie jednym kolorem zapłaciłam 100 zł a z koloru i poziomu obsługi jestem bardzo zadowolona. Kolor wyszedł wyśmienicie. Czasem narzeka się że fryzjerzy przestają się starać ale Ci naprawdę się postarali i to było widać. Pracują na farbach Loreala jaby kto pytał. A salon mieści się na drugim piętrze i nazywa się Brendowicz & drugie nazwisko którego nie pamiętam. SERDECZNIE POLECAM. Acha ścięcie włosów 70 zł każdej długości. Takze myślę ze jak na taki salon to nie dużo. Serdecznie pozdrawiam wszystkich

Gość ja place za sciecie
15 zl... Wiec dla mnie 70zl to suma ogromna :D

Gość xxx82xxx
dla jdnych będzie to ogromna suma a dla drugich nie. Dla mnie tez jest ogromna ale juz nie raz scinalam sie za 15 zł i mialam sajgon na głowie.

Gość a jak ogolnie jest w tej
Magnolii? Warto sie tam wybrac?

Gość xxx82xxx
Jest bardzo fajnie tam, wystrój pomysłowy, nawet ścianka do wspinania się. Wystrój wystylizowany na park, podwiszone mosty i mościki i pełno wody czyli fontann. Myslę że Magnolia juz nazwe ma fajnie brzmiącą i zdecydowanie nigyd nie bedzie narzekac na brak klietnow w przeciwnienstwei do Arkad bo Arkady to jedna wielka porażka.

Gość ja place za sciecie
a mnie ladnie scinaja za 15zl... To nie zalezy od ceny, tylko od umiejetnosci fryzjera ;)

Gość xxx82xxx
ładnie to pojęcie względne. innym może się nie podobac.

Gość bibi 19
to zalezy tez od miasta ja mieszkam w sreniej wielkosci miescie u mnie obciecie tez 15 zl z farbowaniem 50

Gość xxx82xxx
chcicłabym zobaczyc zdjęcia jak ci wasi fryzjerzy scinaja za takie pieniadze to jak by fajnie sciajli to bym sie naprawde przejaechala do nich . Taniej by wyszlo.

Gość ja place za sciecie
xxx82xxx ---> ci "inni" mnie nie obchodza :) Wazne, ze mi sie podoba ;)

Gość xxx82xxx
to jest najwazniejsze ze tobie sie podoba i tak ma byc. Absolutnie nie neguje tego.