Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra rada222

faceci to debile

Polecane posty

Gość dobra rada222

faceci to skonczeni debile..nie warto dla nich robic nic i poswiecac niczego...mam nadzieje ze ten podgatunek niedlugo wygninie...

Gość xyz66666
tez mam taka nadzieje:D

Gość i ja i ja
tez mam nadzieje :D

Gość oses32
niestety żyjemy hehe

Gość niech wyginie najlepiej
bedzie spokoj!!!!!!!

Gość oses32
tak a potem płacz bo nudno heeh

Gość dobra rada222
nei no zartowalam ... poprostu jestem brzydka i zaden na mnei nie zwraca uwagi ;(

Gość dobra rada222
bo mam gruba dupe krzywe nogi i paskudna kurzajke na nosie a sam nos to jak u pinokia

Gość dobra rada222
i faceci chca mnie tylko do seksu, zaden nie chce sie zwiazac na dluzej

mezczyzni ktorych ja spotykam sa rozni... czasmi chca sexu czasami sie zakochuja .maja rozne zainteresowania poglady charaktery i kulture sa prosci lub zadufani ,inteligentni i przystojni, zakompleksieni i bardzo pewni siebie.... Pozanlam juz rozne typy osobowosci ale mimo wszystko wciaz szukam tego jedynego......

\"argumentow nie potrzeba zbyt wiele\" czasem trzeba spojrzec na siebie samokrytycznie by dostrzec, że debilne zachowania u facetów wywołuje sie swoim, jeszcze debilniejszym zachownaiem

zachowanie debilne wynika z wielu kwestii.... chcesz o tym podyskutowac? :):):) nie uwazam sie za pempek swiata za cos lepszego od faceta...w koncu wszyscy jestesmy z tej samej gliny....:)

dyskusja jest z góry skazana na porażke, choćby z tego powodu, że jak stara zasada mowi - punk widzenia zalezy od punktu siedzenia.. Mamy jako odmienne płcie, sprzeczne interesy i na dodatek zupełnie różne doświadczenia, które ukierunkowały nas na inne postrzeganie tych samych zjawisk

a jednak cos nas laczy..... Ty i ja przed kompem,... o tej samej porze chodz w innych miastach..... na tym samym forum..... na tym samym forum komentujemy te same topiki.... ....niebezpieczne?;)

powiem wam co was łączy ;) Ty serce szukasz kandydata na ojca swoich dzieci a komiczne odgrywa sie za odjeby swojej bylej żony :)

a skąd wiesz, że w innych miastach? :P Oraz - po przeczytaniu Twej wypowiedzi, zaiskrzyło prawie erotycznie, tak ogromną bliskość naszych zachowań poczułem :D

_Kwiatek... moja była żona to wydarzenia z bardzo odległej przeszłosci... oraz - w ktorym momencie ja sie na kimkolwiek odgrywam? Ja jestem ponad to Kwiatuszku... jakies zemsty, czy rozgrywki, to domena kobiet...

xyzed to ja!!!! i gdzie ja cie musze spotykac.....hmmm pozdro z gdyni... kojarzysz? komiczne mam nadzieje ze to podniecenie bedzie jedynie narastac...... moze byc pieknie.....:P

w wirtualnym wymiarze eskalacja podniecenia raczej juz nie jest możliwa :) ale i tak miło sie zronbiło, że ktos na mnie psów nie wiesza :P jak to zwykle na tym forum

temat jest źle ujęty i tyle. Powinien brzmieć \"niektórzy faceci to debile\" i wtedy byłabym skłonna sie z tym zgodzić :P Ale wrzucać tak wszystkich do jednego worka? O nie :P:P:P

Gość --mika--
tez prawda ---a kopernik to napewno byl kobieta

autorka to kolejny przykład kobiety, której po prostu jakiś facet ostatnimi czasy musiał dać w jakiś sposób po tyłku ;) Minie trochę czasu, przejdzie jej - skrajności oraz zachowania pod tytułam \"od miłości do nienawiści jeden krok\" są typowe dla ludzi zdesperowanych i nie panujących nad emocjami. Ja po tych kilku zdaniach tak widzę autorkę. Podejrzewam, że za jakiś czas będzie chodziła cała w piórkach, bo się zakochała - właśnie w tym okropnym, odrażającym podgatunku, jaki dziś według niej reprezentuje każdy facet ;)

A mi po tyłku dała kobieta. Ale nie chcę myśleć, że wszystkie są złe. Tak samo nie wszyscy faceci, droga autorko, są skończonymi sukin....

Gość nvhjl
ja powiem tak: zawsze licz na siebie, to pozwoli uniknąć niespodzianek i nieporozumień. Stawiam na niezaleznoś materialno-uczuciową.