Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oses32

Kto powiedział, że nieatrakcyjne fizycznie dziewczyny mają ciekawe wnętrze?

Polecane posty

Gość oses32

Denerwują mnie panienki gadające, że faceci są puści bo lecą tylko na wygląd itd. a nie wnętrze... A kto powiedział, że akurat one mają ciekawe wnętrze? Może przez te swoje narzekania, kompleksy są oprócz fizyczności takie nieatrakcyjne? A czemu zamiast narzekać nie mogą się wziąźć za siebie i np. jeśli jest gruba poprostu schudnąć? Co facet to ma być facet nie? Wszystko ma umieć, to i tamto załatwić, mieć twardą psychikę itd. A kobieta to nie powinna być kobieta czyli istota m.in. dbająca o swój wygląd wewnętrzny? Skoro tak panienki narzekające na to, że faceci zwracają uwagę na wygląd to może skoro są takie idealne to może polecą na tych samotnych gości co jest pełno jakiś lamusów, pierdoł, brzydali czy jakiś meneli bo w końcu wygląd się nie liczy a może wnętrze? Przecież taki dla was wszystko zrobić i takich jest pełno więc gdzie problem? Dziewczyny które piszą caly czas, że faceci lecą tylko na wygląd i narzekają na swój nic nawet nie próbując dorabiając ideologię do swojego lenistwa NIGDY powtarzam NIGDY nie znajdą sobie atrakcyjnego faceta!

Gość bo wiekszosc mysli ze jak
juz dzieli na ladnych i brzydkich to to znaczy to samo co brzydcy i interesujacy i ladni i glupi/pusci :O im wiecej kompleksow tym wiecej samozaklamania by sobie niedostatki wynagrodzic chocby we wlasnych oczach :O

Gość kokossssssssssss
Pawełku.................pogadaj sam ze sobą...........NUDNY jesteś

Gość bogini zosia ze szczecina
zgadzam sie z autorem,masz calkowita racje.Poza tym czesto sie zdarza ze te niatrakcyjne zazdroszcza tym bardziej atrakcyjnym a to nie swidczy juz o takim idealnym wnetrzu-czlowiek sam powinien dazyc do doskonalosci a nie zazdroscic innym

oses32 masz rację.... a potem rozpady związków małżeństw...może niekoniecznie facet leci tylko na wygląd ale być z kaszalotem który tylko krytykuje szczupłe atrakcyjne laski.... albo być z taką osobą która od sportu jak diabeł od wody święconej to sorry...jeżeli ktoś umie zadbać o samego siebie zadba też o innych... nie tak jest... a osoba która nawet zadbać o samą siebie nie potrafi ???(to do obu płci)

Gość Julek Trulek
Z doświadczenia wiem, że te pozornie nieatrakcyjne z zewnątrz mogą mieć baaaaaardzo atrakcyjne wnętrze. Nawet mój 22 cm Mały Dżo wchodzi czasem prawie do końca :-)

Gość sekutnica sie wkurzy
no to masz fajnie ...22cm ze świecą szukać cześć BMI ja mam 22 jakoś tak

w takich sprawach nigdy nie dojdzie sie do jedynej prawdy. Nic nie jest tak do końca ani białe ani czarne. Jest wiele odcieni szarości że się tak wyrazę :) Każdy zna przykłady z życia, kiedy to brzydka dziewczyna, jest poprostu głupia i ciągle narzeka na siebie.