Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniunia

Ale ja mam pecha!!!!!

Polecane posty

Wczoraj jechałam autobusem do miasta w którym się uczę... Na pierwszym przystanku w tym właśnie mieście wysiadał facet i najprawdopodobniej nie domknął klapy od chowania bagażu. Po kilki minutach jakaś babka zajechała nam drogę i mówi że na zakręcie wypadła mała walizka... To była moja walizka... :( Wróciliśmy tam ale już jej nie było. Straciłam tyle fajnych rzeczy... Ubrań, kosmetyków, suszarke, prostownice, ładowarkę od telefonu... :(:(

On mnie uspakajał, starał się pomóc. Dzwoniliśmy po dyspozytorniach... Ale prawda jest taka że powinien sprawdzić czy klapa jest zamknięta. Jakby to zrobił to na pewno miałabym dziś się w co ubrać i czym umyć :(

ooooo :( wspolczuje ;( ale pech a co na to kierowca czy pks, jakies odszkodowanie chyba ci sie nalezy, komletnie sie w tym nie orientuje.

Należy się... Gdyby nie to, to kompletnie bym się załamała... Ale nie wiadomo ile będę czekać na nie. A teraz jestem strasznie zła, bo mam zero kosmetyków. A w tym tygodniu wzięłam mało pieniędzy bo tylko do środy tu jestem, także nie mam nawet za bardzo za co kupić.

Gość aaaaaaaaaagaagaaa
to został ci 3-dniowy oboz przetrwania :P