Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliwanili

welon 3metrowy kupie

Polecane posty

Gość liliwanili

hej chetnie odkupie 3 metrowy welon ciety bialy matowy

Gość kasia2020
po co ci 3 metrowy? zrob sobie z firanki hehe... zarcik.. po co ci taki dlugi. jak nie znajkdziesz to uszyj sobie tam z kad masz suknie

Gość będziesz się w nim tylko
motać, kumpela miala 2 metrowy na slubie to iść prawie nie mogla.

Gość ma duuuuuże
dziewictwo :)

Gość barcelonka1
ja mialam 3 metrowy ale nie sprzedaje go idz do modniarki to Ci zrobi bez problemu :)

Gość liliwanili
Tak najlepsza jest 7 warstwowa ścierka pod kokiem getry na rękach i bezowa spódnica Dla zainteresowanych - jak masz suknie z trenem to welon albo krótki albo dłuższy od trenu inaczej wyglada to śmiesznie

Gość czemu taki
welon ma służyć? Spełnia jakies funkcje ochronne? Napewno pasuje tylko bardzo wysokim dziewczynom, a nie jakimś cipciom, które optycznie skraca. Wszystkie jesteście wysokie?

Gość barcelonka1
ja jestem akurat nizbyt wysoka i jakos mi pasował to zalezy tez jakie jest pan mlody i jaka ma sie suknie itd

Gość wszyscy potwierdzili że
pasował, czy tylko Ty tak uważasz? Można się ubrać jak przysłowiowa świnia na wyścig i uważać, że się wygląda pięknie, nawet jak strój nie pasuje ni w ząb. To samo, niestety, ze ślubami i wiele takich sukien i ślubych image'ów niestety widziałam. Niby szczuple panny niektóre (36-38), a miały taki krój sukien, że wyglądały na 42. Jak się niska i przy sobie paninka długim welonem poowija to bym polemizowała, czy to takie piękne. Co innego, gdy się ma posturę i wzrost modelki - dlugi welon jak najbardziej.

Gość liliwanili
DZIEWCZYNY O CO WAM CHODZI?? Ja pytam cz ktoś dysponuje takim welonem i chciał by go sprzedać, a tu cała lawina komentarzy o tym jakie to głupie mieć długi welon i jak to się fatalnie w nim wygląda. Więc wejdźcie na allegro wpiszcie pronovias i zobaczcie jak dziewczyny wyglądaja w długich welonach. Nie wiem czy wszystkie mają po 180 cm, ale przy dopasowanych eleganckich sukniach prosty welon tzw. mgiełka wygląda pięknie (ja akurat musze mieć 3 metrowy bo mam 175 + 5 cm obcas i inne długosci wygladaja dziwnie (wiem bo sprawdziłam na sobie, a nie bo tak mi sie wydaje ) p.s. A jeśli ktoś nie umie ocenić czy wygląda dobrze czy źle to długi welon może tylko pomóc ;) zasłaniając pannę młodą

Gość panczurka powiedz
jak sobie radziłaś z tym długim welonem??ja też chce mieć długi ale martwie sie czy nie bedzie mi bardzo przeszkadzał.Jak dałaś rade np.z wsiadaniem do samochodu czy z siadaniem na krześle w kościele??musiał Ci ciagle ktos pomagac??rozumiem ze na weselu miałaś juz krotki welon??widzialam na filmie znajomych jak młoda miała na sobie welon ok 1-1,5 metra i ciagle swaidkowa za nia chodzila i musiała nieustannie jej go poprawiać.nie najlepiej to wygladalo..a co dopiero bedzie przy 3 metrowym??

Coś Ty! Miałam krótki na zmianę, ale wcale go nie użyłam. Wiesz co, trudno mi powiedzieć co konkretnie z nim robiłam, bo to samo jakoś tak wychodzi. W każdym bądź razie nie zamartwiałam się na zapas, jak sobie z tym poradzę. W Kościele świadkowa pomogła mi tylko 2 razy - zaraz po wejściu (przesunęła go za krzesło, że tak powiem, żebym na nim nie usiadła), a potem drugi raz po komunii. Podczas zabawy natomiast przyłożyłam go sobie przez rękę, więc się nie ciągnął ani nie przeszkadzał. Naprawdę, nie martw się tym na zapas. W tym dniu ma się tyle siły i \'umiejętności\', że nie ma możliwości, żeby z czymś sobie nie poradzić :) Pozdrowionka.

Gość liliwanili
hej dziewczyny temat juz nieaktualny bo welon zamówiony u krawcowej. Pogadałam z nią po przymierzałam i doszłam do wniosku że nie będę się bawić w odpinane części, będzie jaki miał być długi bez żadnych marszczeń warstw itd. a jak opcja z podpięciem nie wypali i będzie mi przeszkadzał to go po prostu zdejmę ;)