Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowie powaznie

Problem- nie potrafie kochac

Polecane posty

Gość mowie powaznie

Wg psycholog jestem osoba zamknieta emocjonalnie, mam zamrozone uczucia.Wynika to podobno z wychowania, zawsze bylam takim niewidzianym dzickiem, sama sie soba zajmowalam, nie czuje sie zwiazana blizej ani z mama, ani z tata ani z bratem .Pojawiaja sie za to problemy w zyciu doroslym, bo nie potrafie kochac.W przeszlosci zdarzaly mi sie przelotne zwiazki, nieznane mi sa emocje po rozstaniu, lzy i tesknota.Po prostu nie ma kogos i tyle, nie anaziluje tego.Teraz z kims jestem.Jesli jest obok w porzadku , a jesli go nie ma to..tez w porzadku .Jemu to przeszkadza, ja nie widzialam w tym nic dziwnego.Dlatego poszlam do psychologa, dostalam taka diagnoze ale...nie wiele sobie z tego robie.Nie wiem dlaczego, nie potrfaie przezywac czegokolwiek.Nie wiem tez czy pownnam sie z kims wiazac na stale, wiem ze moj Ktos chce mi sie oswiadczyc

jaki dokładnie masz problem? Skoro i tak się już nie zakochasz, to przynajmniej trzymaj się tego co masz.

Gość aniijka
jaki mam problem hmm.Ja nie mam, maja osoby mi bliskie.Dla jednym jestem wsparciem, bo potrfaie bez emocji pomoc komus spojrzec na jego problemy.Dla innych jestem utrapieniem, bo nie moga sie przy mnie czuc pewnie.A moj problem hmm, czy wiazac sie z kims wiedzac, ze jego ta moja ozieblosc rabi.Dodom, ze nie jestem robotem:P ani nie jestem z kamienia, w zyciu codziennym reaguje prawidlowo.Jak moj ktosik jest obok to sie przytulam, smieje, zloszcze, placze itd.Tyle tylko, ze nie szlocham kiedy grozi ze odejdzie, bo jesli odejdzie to przezyje i nie bede rozpamietywac.Dziwna jestem?

Gość taki ktoś......
Tak jesteś dziwna . Dzięki a już myślałam , że tylko ja jestem hmmm...specyficzna ;) powodzenia i wszystkiego dobrego 🌻