Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aagnieszka1234

pomocy co robic?

Polecane posty

Mam do was prosę ... dziś moj chlopak powiedział mi ze niewie juz co do mnie czuje nie jest pewnien czy mnie kocha jestesmy ze sobą od poł roku ... powiedział ze jeszcze sobie to przemysli... co robic? ja go kocham bardzo mocno i niechce go stracic... POMOCY !!

Gość terakota mała
nie rozumiem takiego podejścia do sprawy.Po pół roku to już chyba powinien wiedzieć czy chce z tobą być czy nie ? daj sobie spokój ,chyba nie będziesz go przekonywać co do swoich walorów ???

Jeszcze się taki nie znalazł co by kogoś do miłości zmusił namówił przekonał................cóż .....czas leczy rany........na pewno jest inna :( a z przemysleniami to ściema ....jak zawsze :( dasz radę bo tego kwiatu to pół światu :):):)

mówił że kocha .... ja go niechce przekonywać bo wiem ze i tak to nic nie da ... ale jaki w tym sens biegał za mną taki długi czas a teraz tak poprostu niewie czy mnie kocha ;(

Jedyne, co możesz zrobić, to powiedzieć, ze odchodzisz, bo nie chcesz być z kimś, kto nie jest pewny swoich uczuć i że jak będzie pewny, to niech wtedy się zgłosi, to się wtedy zastanowisz. Zrozum, on już Cię zostawił. Jeśli tak powiesz i odejdziesz, to masz jeszcze jakąś maluteńką, minimalną szansę. Inaczej nie masz żadnej. :(🌻

Gość dobrze jest jak jest
dobrze że rozmyślił się po pół roku a nie po 7 latach albo rok po ślubie ciesz sie dziewczyno ciesz

Gość dobrze jest jak jest
po nim będą następni chłopacy, czas leczy rany, sama sie o tym przekonasz, za miesiąc lub dwa ten koleś nie będzie miał dla Ciebie żadnego znaczenia