Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM Mąąądra

BIERZESZ TABLETKI?A MYśLISZ O SWOJEJ PRZYSZłEJ CIążY?

Polecane posty

Gość JESTEM Mąąądra

TEN POST EJST DO DZIEWCZYN, KTROE PRZESTALY FASZEROWAC SIE TABLETKAMI. DLA TYCH MąDRYCH DZIEWCZYN, KTóRE NIE CHCą KIEDYS PLAKAC Z POWODU NIEMOżNOśCI ZAJSCIA W CIążE, CO BYLOBY SPOWODOWANE WCZESNIEJSZYM BRANIEM TABLETEK WPISYWAC SIE!! JESTEM PIERWSZA-przeciwniczka.

Gość ej powaznie
Nie jestem przeciwniczką, ale nie biorę. Uważam, że nie muszę faszerować się niepotrzebną chemią :) Są inne sposoby zapobiegania ciąży :) i nie mówię tu bynajmniej o - uda się lub nie uda, tudzież o "szybko wyjmij żebym nie zaszła " :D:D:D:D:D:D:D

Gość kazdy ma swoje zdanie

Gość po ciąży płodność wzrasta
:O Znam mnóstwo kobiet, które brały tabletki, a teraz mają dzieci. Czasem lekarze przepisuja nawet tabletki, gdy kobieta nie moze zajść w ciążę, bo najszybciej i najłatwiej zajść zaraz po odstawieniu tabletek. I nie piszcie tu bzdur

i moze szanuj zadnie innych. ktos chce to bierze. nie chce to nie. akurat Tobie nic do tego:O

Gość katriina
To jakie są te inne metody?

Gość ej powaznie
Ja nie uważam, żebym pisała bzdury :D Ale może - piszę????? Każdy ma prawo wyboru, nieprawdaż??? Czemu kobiety biorące ubliżają tym, które nie biorą, i odwrotnie?? :D Oczywiście nie wszystkie, teraz generalizuję :)

zazwyczja jest tak ze te ktore nie biora i nie maja z tabletkami do czynienia co za tym idzie nic o nich nie wiedza ublizaja tym ktore biora... niestety:O kazdy ma prawo wyboru...

Gość ej powaznie
Dlaczego z góry jesteście nastawione na - nie w stosunku do mojej osoby???? :) Bo nie biorę, czyli jestem pewnie w Waszym mniemaniu nieodpowiedzialną dupodajką :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ej powaznie nie mam nic do Ciebie. chodzi mi tylko o takie osoby, ktore wlasnie zakladaja takie topiki. po co? na co?

Gość nienawidze polakow
tlumoki

Gość brak edukacji
Dziewczyny po ile macie lat ze wierzycie ze od anty, tablet sie jest bezplodnym/??? boze sluchac niemoge..

Gość ej powaznie
No co Ty, powaznie ????????????? Wiem, umiem czytać :D:D:D Ale zdaję sobie sprawę z faktu, że jeden "obóz" nie lubi drugiego o odwrotnie :) Tylko wlaściwie nie wiem dlaczego :D bo przecież każda ma prawo wyboru

Gość brak edukacji
Niemglam zajsc w ciaze to lekarz przepisal mi anty, dla uregulowania cyklowtablety ktore,braly nasze matki mogly byc szkodliwe ale teraz/?/sa nowej generacji!bralam je 5mcy i po odstawieniu odrazu zaszlam:)

hmm nie zauważyłam tego... dla mnie to głupie dzielić się na \"obozy\" (?) względem antykoncepcji... rany... jak ktos chce to sie zabezpiecza tak, a inny inaczej i gdzi tu problem?

ja przecież nie mam nic do kobiet, które nie biora,. Tylko wkurza mnie głoszenie takich teorii.

Gość ej powaznie
No ja też tego nie rozumiem, ale już chociażby tutaj to widać :) To tak jak zawsze i ze wszystkim :)

zaczęło sie od autorki- Mądre dziewczyny, które nie biorą :O

tutaj to ja tylko zauważyłam że powstał temat pod hasłem \"tablteki powodują bezpłodność\" i padły odpowiedzi że to bzdury, nikt nie napisał \"nie bierzesz pigułek- jestes idiotką\"

no wlaśnie:O

Gość brak edukacji
Ok kazdy ma prawo wyboru!!!!!!!!!!!!ANTYKONCEPCJA NIE JEST PO TO ZEBY NIEMIEC DZIECI TYLKO POTO ZEBY MIEC JE Z KIM SIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!PRZESTANCIE PISAC BZDURY ZE OD TABLETEK ZAJSC W CIAZE POTEM NIEMOZNA:)BO CZYTAJ TO LUDZIE W ROZNYM WIEKU I POCO MAJA BYC W BLEDZIE......

A ja biorę tabletki anty.od ponad 2 lat. I właśnie sie zastanawiam nad tym czy będę mogła zajść w ciążę jak odłożę je. Czy ktoś wie? Z własnego doświadczenia??

Gość brak edukacji
kOCHANA MUSISZ POCZEKAC ZE 2 MCY, ALE BODZ OSTROZNA BO SZYBCIUTKO MOZNA ZAJSC:)NAJLEPIEJ OK 23 MCY ODCZEKAC

oczywiście, że tak, tabletki nie wpływaja na późniejszą płodność. wiele kobiet nie bada swojej płodności przed rozpoczeciem brania tabletek, a przeciez na nie zwalić najłatwiej. owszem- po odstawieniu pigułek można miec nieregularne cykle i organizm troche czasu bedzie wracał do normy, ale jajniki znow zaczną \"działać\", niepłodność podczas brania pigułek jest skutkiem całkowicie odwracalnym.

Gość brak edukacji
PRZEPRSZAM 2,3MIESIACE.

Gość brak edukacji
nAJLEPIEJ ZWALIC NA TABLETKI!!!!A JEDNA Z DROGA PROWADZ HIGIENICZNY TRYB ZYCIA!!!BADAJ SIE CZESTO!!!!I BEDZIESZ ZDROWA I PLODNA.