Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facio_

Bylem kiedys gruby... fotka

Polecane posty

Gość pasztecik
ale zostały ci cyce :) ja lubię owłosionych facetów ale jestem puszysta. szkoda że się odchudziłeś. wyglądasz jak anorektyk ;(

Gość wygladasz strasznie
:O jak wychudzony etipoczyk tylko ci brzucha wyppnietego z glodu brak :O a owlosienie jest okropne nawet te nieliczne wlsoki porozrzucane po klacie jak u ciebie :O

Gość dsfg
jak dla mnie jesteś za kościsty...nie podobają mi się takie chudziny...no i te włosy na klacie...bleee daj fotke jak byłeś grubszy..tak dla porównania

Gość Facio_
Nie mam fotki z okresu sprzed :) Zreszta wowczas unikalem aparatu ;) Mnie sie osobiscie wlosy na klacie tez nie podobaja, aczkolwiek ostatnio troche brak czasu na zajecie sie cielskiem ;) Hmm .. ale gdzie Wy tam anorektyka, Etiopczyka widzicie? :P

Gość pasztecik
Same kości na wierzchu, wzbudzasz współczucie i odzywa się we mnie instynkt macierzyński jak widzę takiego cherlaka :)

Gość dsfg
wiesz dziewczyny nie lubią takich chudych chłopaków...grubych też nie...ale takich w sam raz ;)

Gość dsfg
za bardzo się odchudziłeś....a ile masz wzrostu i ile ważysz?

Ja osobiscie lubie włoski na klacie faceta, tz. zalezy jak to sie ogolnie prezentuje i zalezy od faceta ale ogolnie jak facio jest fajny to i włoski dodają uroku ;). No ładne masz cialo ale z racji ze sama jestem pulchna to wole grubszych facetow, czuję sie przy nich drobniejsza niz w rzeczywistosci jestem :). A Ty jestes w sam raz, napewno nie jednej dziewczynie podoba sie taka figurka jak twoja :).

Gość Facio_
dsfg nie wiem ile waze :D Nie mam wagi. Wzrost to 183cm. Obecnie planuje jesc zgodnie z zapotrzebowaniem, nie chce juz chudnac ani tez nie chce nabierac masy.

Gość nie zamartwiaj się
Zaczalem cwiczyc, zmienilem nawyki zywieniowe i na dzis dzien wyglada to tak:"--------------------tzn jak zmeiniłes te nawyki,czym zacząłęs się odzywiac?

Gość pasztecik
ohohoooo! jak zaczniesz jeść co popadnie znowu będziesz swojski facio :)

Gość dobrze jest jak jest
Gdybyś ogolił klatę i nie był taki kredowo biały hmmm. Ale generalnie trochę mnie odstraszają te wystające kości. Zakładam że to kwestia pozy i w rzeczywistości nie jestes aż tak szczupły. Kup jakiś balsam lekko brązujący i będzie ok. Dobre są te Dove. Zaraz mnie zlinczują że robię z Ciebie geja albo metroseksa. Generalnie jest OK !!! Lepsza postura jak Twoja niż Pudzian.

Gość dsfg
to szkoda że nie masz wagi ;)

Gość dobrze jest jak jest
No wygląda średnio bo jest blady i ma takie jakieś odrosty zarostu. Gdyby się prezentował opalony i ogolnony wyglądałby lepiej.

Gość ja sie z tego nie spowiadam
wyglada to tak jakby ci male robaczki po klacie pelzaly

Gość dsfg
to daj inną fotkę twojej postawy...tylko bardziej z daleka :)

Gość Facio_
Nie obzeram sie juz, jem zgodnie z zapotrzebowaniem (doslownie wszystko, np. slodkie, tluste) i jest OK. A na diecie jadlem tak 2200-2300 kcal, przy zapotrzebowaniu 2800, lecialo w dol dosyc szybko, no i nie glodowalem.

Gość Facio_
ja sie ... przewaznie gole klate :) ale ostatnio czasu nie bylo :( a blado, bo lampa od aparatu jest mocna ;)

Gość bamq
odezwaly sie grubaski, ktore probują facetowi wmowic, ze jest chudy :D

Gość niech bedzie pochylony
ale co wy sie chlopaka uczepilyscie, troche kultury prosze. ciekawa jestem jak dlugo plakalybyscie wpoduszke gdybyscie wstawily na forum swoja fotke po schudnieciu i faceci by was wysmiali. juz to widze i bierze mnie smiech;o). a co do Ciebie, Facet, to wydaje mi sie, ze Twoje "wystajace kosci" sa raczej kwesta pozy, co nie zmienia jednak faktu, ze rzeczywiscie schudlo Ci sie;o). A wlosow nie ruszaj bron Cie Boze!!! Niech sobie rosna w ciepelku, z reszta zrobisz jak uwazasz, ale mnie np. odrzucilby facet, ktory manipuluje Gilettem w obszarach ponizej brody;o). To NIEMESKIE.

Gość facet bez wlosow
na klacie to jakis pedal to tak jakby nogi golil,facet musi miec wlosy na klacie bo to facet a nie baba ogolona w kazym miekscu nawet na dupie

Gość dsfg
a mi się nie podoba jak facet ma włosy na klacie...na szczęście mój mąż nie ma..( nie goli...po prostu mu nie rosną na klacie :))

Gość facet bez wlosow
NIE GOL NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bedziesz wygladal jak pedal

Gość dsfg
facet bez włosów---> a czemu jak pedał...co ma piernik do wiatraka...nie każdy lubi się przytulać do futra :O