Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ddośka

mam problem...

Polecane posty

Gość Ddośka

Ja mieszkam w Warszawie a on w miasteczku niedaleko od Wawy. Zaprasza mnie do siebie, wraz z kilkoma innymi kumpelami z Wawy. Na imprezie ma byc tez jego kolega. Problem tkwi w tym ze czuje sie brzydsza od tych dziewczyn, ktore sa rowniez zaproszone. Nie wiem czy mam jechac, co o tym myslicie?

Gość Ddośka
Zapomnialam napisac ze jestem dziewczyna tego chlopaka.

Gość Czarodziejka To ja ...
jezeli to jest problem to jedz ,inaczej zawsze bedziesz siedziała w domu , bozawsze znajdzie sie ktoś kogo uznasz za ładniejszego od siebie ;)

Gość Ddośka
Boje sie ze one mu sie spodobaja i mnie rzuci, w ogole to on ma raczej wieksze powodzenie niz ja. Nie chcialabym zeby mnie zostawil, juz wolalabym sama odejsc...

Gość zdaniem.faceta
ale masz problemy :) , jezeli nie pojedziesz to nigdy się nie dowiesz co było i jak było na imprezie ? do odważnych świat należy :)

Gość Ddośka
Ale ja nie wiem czy on mnie kocha, nie wyznawal mi milosci, znamy sie w sumie niewiele, bo poznalam go na wakacjach, a pozniej tylko raz po wakacjach. Mozliwe ze tam u siebie ma dziewczyne i ja o tym nic nie wiem.

Gość zdaniem.faceta
Nie zapomnij ubrać się fajnie, czyli obowiązkowo spodnica i będzie dobrze :)

Gość ideał ***
a ile masz latek?? :p

Gość Ddośka
On jest bardzo towarzyska osoba, a ja raczej nie bardzo, nie wiem czy bym sie czula dobrze na takiej imprezie.. Boje sie ze jestem dla niego jedna z wielu dziewczyn, ze wykorzystuje moja naiwnosc.

Gość mama muminka xxx
a ja mam taka propozycje,zabierz ze soba brzydsze kolezanki i czuj sie piekna!!!!! a jesli nie mozesz zabrac brzydkich kolezanek,to wtedy zabierz te ladniejsze,ale koniecznie zrob sie na bostwo.fajne ciuszki,fryzurka,makijaz,badz sliczna!

Gość Ddośka
W ogole to nie wiem czy on cos do mnie czuje, ba nie wiem nawet czy ja cos do niego czuje, ale czesto o nim mysle.

Gość Ddośka
Po czym sie poznaje ze sie kogos kocha albo ze ktos kocha ciebie?

Gość buka
To jest bardzo niedojrzały młody kawaler:D

Gość buka
A po tym się to poznaje moja droga, że nie wyznaje miłości po pierwszym spotkaniu

Gość Ddośka
Czemu uwazasz ze jest niedojrzaly?

Gość zdaniem.faceta
Jeszcze coś podpowiem, nie rób niczego na siłę i póki co raczej nie nastawiaj się na stały związek, pojedź na imprezę i baw się świetnie, na imprezie sama zadecydujesz czy ten facet, który Ciebie zaprasza będzie Twoim facetem, zostając w domu pod miotłą nigdy się tego nie dowiesz, i bądź sobą :)

Gość Ddośka
No dobrze ale po czym sie jeszcze poznaje, bo to dla mnie za malo.

Gość Ddośka
On mnie chyba nie kocha, nie patrzy na mnie takim wzrokiem, jak osoba zakochana.

Gość zdaniem.faceta
pinkyyy - yes, yes, yes, kiedy się facet cieszy to tak się zachowuje a dla Ciebie 🌻 , naprawdę jestem facetem :) pozdrawiam

Gość Ddośka
Nie wiem czy go kocham. Jest dosc sympatyczny, nie jest brzydki (chociaz przystojny tez nie), dobrze sie caluje, no i poza tym nie mam nikogo innego na oku, wiec to tez jest na jego korzysc.

Gość Ddośka
No i nie jest glupi, chociaz z drugiej strony to duzo pije i pali. Myslicie ze jest wart mojego zainteresowania? No i czy ja jestem warta jego zainteresowania?

Gość Ddośka
No ale powiedzcie chociaz czy sie nie wyglupie, bo co jak sie okaze ze nie pasuje do tego towarzystwa? Ja tych jego kolezanek i kumpla nie znam.

Gość Ddośka
ale to znaczy ze ma do nie jechac?

Gość Ddośka
* ale to znaczy ze mam do niego nie jechac?

ale Tys obie dziewczyno na sile stwarzasz problemy i jestes strasznie zakomleksiona i co cale zycie bedziesz sobie dobierala brzydsze towarzysto zeby sie dowartosciowywac?

Gość Ddośka
Ja nie dobieram sobie brzydszego towarzystwa, oceniam ludzi wg charakteru. Chyba mam prawo czuc sie gorsza w towarzystwie ladnych dziewczyn?