Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kari81

sprzedam sukienkę LORNĘ firma Pronovias

Polecane posty

Witam, mam do sprzedania prześliczną sukienke firmy Pronovias, model Lorna. Nosze roz 38, sukienka byla zwężona i skrócona (165 + 7 cm obcas). Dla zainteresowanych fotki na maila, sukienka do obejrzenia, przymierzenia - Wrocław lub Ostrów Wlkp. Pozdrawiam

Gość odi2020
hej, jestem zainteresowana. slub w przyszlym roku ale juz sie rozgladalam za sukinkami i ten model wpadl mi w oko. czy moge dostac fotk? moj mail: odeta@interia.pl pozdr.

Gość wszystkie chcą Pronovias
bo to tak dumnie brzmi jak się chwalą koleżankom, a to , że tylko na najtańszą albo uzywana je stać to juz mniejszy szczegół...

Gość onauk
i znow sie zaczyna najazd na brak orygialnosci.. Mi mala-ty to dopiero jestes wredna..w kazdym topiku znajdziesz cos do skrytykowania.. A mnie wlasnie ta suknia sie podoba i nie ze wzgledu na nazwe, podoba mi sie w niej skromnosc i elegancja w jednym..

Gość onauk
i gowno was to obchodzi, ze kogos stac tylko na uzywana lub tansza..przechodzi ludzkie pojecie jakie zolzy siedza na tym forum..Szkoda wam???to sobie kupcie nowa na bazarze..moze jeszcze jacys Ruscy lub Ukraincy cos sprzedaja

Gość liliwanili
mi mała pisałaś że już nie będziesz pojawiać się na forum p.s. dziewczyny z tematu "nie lubie wesel " nieźle dały ci popalić;) no nie więcej dystansu

mi mala - jesli nie jestes zainteresowana to nie zaśmiecaj wątku. Pewnie nawet nie widziałaś tego modelu a zabierasz głos. Wyjaśnię Ci jedno: bylo sporo modeli znacznie tańszych jak i tych droższych. Przy wyborze sukienki nie kierowałam się cenę, tylko wybrałam tą, która mnie zauroczyla. Ja do ślubu nie szłam z przywieszoną metką z nazwą modelu czy też ceną. Snobką nie jestem.

Gość aleex
witam, jestem zainterosawana suknia ;o) info poprosze na email:evamac@poczta.onet.pl

Gość liliwanili
mi mała to jednak byłaś ty 01.11 temat "jak ja nie znoszę wesel"wchodzę sobie tam zobaczyć co u dziewczyn o zupełnie innych pogladach na sprawę wesel a tam to samo co tu pseudo psychologiczna analiza człowieka na podstawie sukienki ślubnej- jesli mam suknię pronovias lorna - jestem szpanerką (zależy mi tylko na marce) - nie stac mnie na inna suknię. A taka prosta interpretacja jak mam lornę - dobrze wygladam i dobrze się wniej czuję nie przychodzi ci do głowy. p.s. w innym temacie, który obdarowałaś swoją "analizą" mówiłaś że chyba przestniesz zaglądać

aleex - wysłałam Ci fotki na maila. Jeśli by nie doszło daj znać, spróbuje jeszcze raz. pozdrawiam

Gość maagdda
czy oferta jest jeszcze aktualna??

hej maagdda, na dzień dzisiejszy jeszcze aktualna oferta. POdaj maila, to prześlę Ci szczególy. pozdrawiam :)

Gość monik83
Witam, prosze bardzo o kontakt, jezeli oferta jest nadal aktualna

witam monik83, dodatkowe informacje wyslalam na maila. serdecznie pozdrawiam

Gość anja19
Sprzedam suknię LORNA (Pronovias) 1200 zł Witam, mam do sprzedania śliczną suknię LORNA firmy PRONOVIAS, zakupioną w salonie Madonna w Krakowie. Suknia jest wyprana w profesjonalnej pralni i jest w idealnym stanie. Kolor śmietankowy/lekko złamana biel/perła. Suknia jest jednoczęściowa, z efektownym trenem podpinanym na 5 guziczków. Uszyta z hiszpańskiej koronki, zdobiona kryształkami Swarovskiego i perełkami - wspaniale podkreśla figurę. Jest bardzo wygodna i przepięknie wiruje w tańcu. Rozmiar 36 (34), wzrost ok. 164 + 5 cm obcas. Dodatki gratis: welon (mgiełka, długi, idealnie pasujący do sukni), bolerko i rękawiczki. Cena 1200 zł. Możliwość przymierzenia w Krakowie. Dodatkowe zdjęcia prześlę na maila. Kontakt: suknia.lorna@googlemail.com