Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHANKA***

Gdzie poznałyście/liście swoich przyszłych kochanków/nki???

Polecane posty

Gość Ewa zapisz sie do LPR-u
szukaja takich, jak ty, strazniczek moralnosci. SIO!

nigdzie nie powiedziałam, że jestem święta trudno być świętą, będąc ateistką, to tak na marginesie a co ma podawanie na forum nr gg do świętości?

Gość Agaaaaaa*
i ja sie zdradą brzydzę, ale ona była i będzie....gadanie nic nie pomoże. zdradzający to dla mnie człowiek bez honoru i szacunku dla siebie i swojego partnera. Chyba partner zasługuje na to by wiedzieć, że macie go gdzies??aaaaaa....ale do tego to jeszcze trzeba mieć charakter. a najbardziej mnie bawią argumenty zdradzających, że cała reszta to,,,świętoszki...:D otóz nie...możan być kochanką wyuzdaną i perwersyjną:P:P:P....dla jednego mężczyzny...a gdy ten mężczyzna zawodzi, można odejśc. proste. nie dla wszystkich, a własciwie mało dal kogo. w każdym razie pomijając okolicznosci zdrady ludzie , którzy kłamią w żywe oczy swoim partnerom, to dla mnie 3 liga.

Gość no tak jak
hahah pewnie szukasz moze sie ktorys na Ciebie zalapie,jesli podajesz publicznie twoj numer gg to juz wiadomo po co,szukasz tylko okazji a nas potepiasz jest Ci teraz milo?:P Ja tez mam kochanka i chociaz jest to dla mnie trudne ale zarazem i tak piekne..a teraz se mozesz pluc jadem ,,zwisa mi to :P

jeszcze raz powtórzę, nie sądź wszystkich po sobie 90% osób, które odzywają sie do mnie na gg to kobiety szukające porady w sprawie rozwodu, unieważnienia czy tez zawodowych (informatyka/kadry/medycyna) Nie wiem, może Tobie rozmowy przez gg kojarzą się tylko ze sprawami sexu, ale to juz nie mój problem.

Gość no tak jak
i po co sie tlumaczysz ..haha :P

nie się tłumaczę tylko Ci tłumaczę jak dziad krowie na miedzy ale chyba dalej nie rozumiesz....

Gość no tak jak
ublizaj dalej ,moze ci ulzy,ja po prostu bede Cie ignorowac:P

a prosze bardzo :) i może padnie topik dla zdrajców tym sposobem :) jeszcze godzinkę to posiedzę :)

Ewa...a jak sądzisz, czy taka dyskusja cos da?Komu?Tobie?zdradzającym??bo ja myślę, że nie zbawisz nie tylko świata, ani nikogo tutaj...ludzie zdradzali i zawsze będa zdradzać. Na pociechę Ci powiem, że nie wszyscy:)

a ja myslę, że na zło trzeba zwracać uwagę że jak ktoś robi źle, to trzeba mu to dokładnie wytknąć a nie przechodzić obojętnie wobec ludzkiej krzywdy jestem osobą tolerancyjną ale nie toleruję zła w żadnej postaci - głupoty, chamstwa, kłamstwa, zdrady, znęcania się nad ludźmi i zwierzętami i wielu innych złych zachowań nie będę siedziec cicho, gdy to się dzieje na moich oczach a tym bardziej, jak ktoś się tym chwali że zdradza, morduje, bije itp. może jestem zbyt wrażliwa na świat, nie wiem na pewno nie jestem wobec niego obojętna i nie chcę być

Ja to rozumiem. Tylko, że jak pisałam - jestem przekonana, że nikogo nie nawrócisz, nie uświadomisz komuś, że rani...jeśli sam tego nie czuje, sam tego nie wie. Lub najczęściejj- po prostu nie chce wiedzieć i nie chce o tym myśleć. Takie jest życie i tacy sa niedoskonali ludzie. Zgadzam się, żę nic samo się nie dzieje...I mnie też to boli, ale bardziej mnie interesuje jak ja sama postępuję. pozdrawiam 🌻😍😍🌻

a ja myślę ,że nie. Jeśli sam tego nie widzi, a raczej bardzo nie chce widzieć to nie pomyśli. Po prostu myślę, że w życiu na wszystko jest czas i na błędy i na głupotę. Bywało, że sama czegoś długo nie zauważałam ,albo raczej nie chciałam zauważyć, bo to było dla mnie wygodne. I na nic były tłumaczenia....po prostu do pewnych spraw człowiek sam musi dojrzeć. Ale śa i tacy, którzy nie dojrzewają nigdy:D 🌻

Gość a jednak jesteś
strażniczką moralności... ...cytuję: "a moż ejak przeczyta, to pomysli? w końcu ludzie się czegos uczą chyba?" kobieto załóż swój topik i nie wchodź tam gdzie cię nie chcą, zauważyłam ze nie jesteś tu mile widziana i zauważyłam też, że do takich jak ty to nie dociera, nawet jakby kładł łopatą do głowy:D

Ale z drugiej strony każdy ma prawo tu się wypowidac, nawet jeśli jego sądy nie są...hmm..wygodne:)

Gość a jednak jesteś
wypowiadać? owszem ale nie osądzać.. nigdy, ale to nigdy nie osądzaj innych...a powinnaś domyslać sie dlaczego....

Tylko wiesz,,,czasem bywa tak, że wypowiedzenie tego co się mysli wiąże się z osądem. ale ja myślę, że jeśli ktoś nie czuje się winny to te osądy go po prostu nie dotykają:)...analogicznie- ktoś przykładowo Ci ubliża, ale Ty masz to gdzieś , bo wiesz jaka jesteś i nie ma znaczenia cos co ktoś wypowiada:)

Gość MIELISCIE PISAC
GDZIE POZNALISCIE KOCHANKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bede szczera...222222
poznalam w pracy,tyle ze jak pracowalismy ze soba to bylismy tylko na stopie sluzbowej,po 4 mies.znalazlam lepsza prace,spotkalismy sie przypadkiem na wycieczce w gorach..i jestesmy razem od roku..jest wspaniale:)

Gość a jednak jesteś
i tu sie w pełni z toba zgadzam..nie ma znaczenia cos co ktoś wypowiada , przynajmniej w moim wypadku, sądy innych mnie nie dotykają bo zwyczajnie mam je w głębokim poważaniu:D moją sprawą jest to co robie i jak z tym żyje, innym nic do tego:D ale chodziło w zasadzie o to że nie osądzam postępowania innych bo to ich sprawa, nigdy nie wiadomo co moze mnie spotkać i co życie przyniesie..los jest przewrotny:) a tam gdzie ktos mnie nie chce to zwyczajnie mnie nie ma, proste, nie uważasz?:D

nie do końca to jest oczywiste:D w każdym razie zyczę wszystkim jak najmniej zdrad:D:P powodzenia!!!🌻

Gość zdradzajacy
ja pierwszą poznałem w delegacji a dwie kolejne w necie :-)