Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

istniejee

Równouprawnienie - Prawo Jazdy

Polecane posty

Ah.. sami wiecie ile się mówi że kobiety nie umieją prowadzic samochodu Bzura! Wymyślili to chyba faceci oczywiscie nie wszyscy.. Jak sądzicie? Kto ma to coś w prowadzeniu samochodu? ;>

Gość hehe przypomnial mi sie
odcinek "miodowych lat" jak alina chciala robic prawo jazdy i ta rozmowa norka z instruktorką:D:D:D

Odpowiadam z ręką na sercu- nie. :) Nie miałam żadnego wypadku ani żadnej stłuczki. :)

Heh no to Brawaa dla Ciebie ;) Ja będę dopiero zdawać ale już jeżdże na parkingu:D Moja mama naprzykład wsiadła za kierownice i raz obrysowała komuś samochod a za drugim razem zmasakrowała nasz biedny samochód i jak dostała prawko.. ^^ Więc Brawa dla Ciebie!

A dziękuję. :D Fajna sprawa mieć prawko... Jak byłam w podstawówce to zawsze beczałam, że nigdy nie nauczę się jeździć. A tu proszę. :p Uwielbiam jeździć samochodem. :D Aaaa i życzę powodzenia w nauce jazdy. ;)

Nawet bardzo fajna.. ;) Heh ;) aa co było trudniejsze test ten pytaniami czy juz jazda? Ja bardziej boję się pytań :\\ Heh;p sama przyjemnosc w jezdzeniu , choc mam chorobe lokomocyjna wrr.. ale jako kierowca chyba lepiej? ;P A dziekuje ;)

Hmm... Dla mnie pytania to był pikuś. Na egzaminie praktycznym denerwowałam się jak diabli. :p No i nerwy dały się we znaki. Za pierwszym razem ulali mnie na placu. :p Heheh! Ale zdałam za drugim razem bez problemu. Jak już się wyjedzie z placu to jest extra. ;) I jak się samej siedzi za kółkiem to całkiem inna bajka niż być pasażerem. :D

Gość gienka
czym Ty sie podniecasz 2lata masz prawko i zadnego wypadku tez mi sukces;) ja jezdże ponad 20 nie mialam wypadku.

Mhmm.. ;) no to dobrze.. choć moj brat juz na samym poczatku na placu przewrocił pachołke (osioł jeden;p) Heh;] Do gienki: No to też brawa jeśli nie poczułaś się pochwalona^^ ah..

Nie podniecam się. :o Jejku co za ludzie... Już nic nie można powiedzieć, bo wszyscy to odpierają jako przechwałki... :o

Gość gienka
hehe no jeszcze powiedz ile km zrobilas bo wiesz moglas przez te dwa lata pod kosciol na wiosce podjechac to faktycnie nie bylo okazji do wypadkow :classic_cool:

Oj dużo jeżdżę. Bywają dni, że muszę przejechać prawie 200 km. :o I co? Też uważasz, że się przechwalam? :o

Gość gienka
dobra buraku nie podniecaj sie tak

Sama się nie podniecaj. Jeździj sobie kolejne 20 lat 50 km/h to pewnie dalej nie spowodujesz wypadku. Haha! Żaaaaaaal... :p Pfffff... Żegnam. Z debilami nie piszę. ;) 🖐️

Gość gienka
hehe odezwal sie wielki kierowca co to dwa lata jezdzi i nie mial wypadku buahaha ! 50km/h to pewnie sama uskuteczniasz zawalidrogo! wszytkiego najgorszego !

Eheem.. Ej bez kłotni.. ^^ Heh.. dobra.. ja nie jezdze wogole ale moge coś powiedziec chyba nie?! Wiec nie klocic mi się.. Niektorzy jezdza 20 lat niektorzy zaczynaja i 2 lata i co to nie jes zadne przechwalanie sie! Ludzie! kazdy moze keidys bedzie jezdził 20 lat albo wiecej.. aj.. zem powiedziała 🖐️ bezsensu..

Gość heh90p-6666
ja miałem zderzenie czołowe podczas kursu a egzamin zdałem za pierwszym razem