Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska 190000

błagam pomocy...!!!czy moge byc w ciazy??

Polecane posty

Gość aska 190000

tydzien temu przerwalam branie tabletek antykoncepcyjnych bo zle sie po nich czulam.W ta sobote kochalam sie z moim chlopakiem dwa razy pod rzad w odstepie ok 20 min. oczywiscie zabezpieczylismy sie prezerwatywa i za pierwszym i drugim razem i wszystko bylo ok. Czy mimo tego moge byc w ciazy? Mam namysli to czy podczas zakladania tej drugiej prezerwatywy plemniki mogly jakos dostac sie na zewnatrz? Błagam odpiszcie bo zwariuje...:(

Gość oczywiscie ze tak
:)

Gość aska 190000
chodz mi o konkretne odpowiediz a nie czy tak czy nie bo to jest oczywiste ze jedno z dwoch...:(

Gość aska 190000
nie musisz byc taka nieprzyjemna czy ja prosilam o ublizanie mi??nie!!! tylko o odpowiedz na moje pytanie w moich rozterkach jak nie chcesz odpisywac na nie sensownie to nie pisz nic bo strata czasu i mojego i Twojego. A lat mam 20 dla Twojej wiadomosci i nie musze Ci sie tlumaczyc z tego kiedy zaczelam kochac sie z moim facetem.

Gość schiza ciazowa...
swiadczy o tym ze nie jestes gotowa do seksu i niejest wazne ile masz lat - emocjonalnie jestes dzieckiem i wyjscia masz dwa: doksztalc sie w dziedzinie antykoncepcji nie wspolzyj dziewczyna wyzej nie ubliza ci, tylko okresllila sytuacje - odpowiedziala za to na twoje pytanie - czego chyba nawet nie zauwazylas

przykro mi,ale gdybyś byla przygotowana do bycia matką byłabyś gotowa do seksu.ja moje współżycie zaczęłam w wieku 22 lat i kazdy stosunek brałam pod uwagę jako możliwość zajścia w ciążę..jezeli się stresujesz to znaczy,że nie jesteś pewna tego chlopaka i boisz się wpadki.w sumie nie dziwie ci sie.ja mając lat 24 i 9 miesięcy mogę \"wpaść\" bo kończę już studia i mam tylko pracę magisterską do obrony,a mając studia na karku trochę ciężko 5 lat z dzieckiem. jezeli gumka nie pękła to ie zajdziesz w ciążę.zmieni tabletki ankoncepcyjne. zmien lekarza.

Gość a nie mozna zwyczajnie
odpowiedziec autorce, bez moralizowania? Skoro nie wie to chyba mialaby szanse sie teraz dowiedziec co i jak ;) Bardziej beznadziejne sa topiki "jakie papki powyzej 6 miesiaca" :D

Gość a nie mozna zwyczajnie
Ama-leta ---> wyrzuc :) Kto Ci broni? ;) Nie czytalas nigdy Popcornu i rubryki "Kasiu pomoz" to nie wiesz jakie mozna miec watpliwosci :D

Gość dziewczyna się
denerwuje a wszyscy tylko dokuczają .Myślę że nie ma szans zebys była w ciazy raczej masz zabuzenia po lekach które wyrzuc puki czas,bo narobisz sobie wiecej kłopotów niz ciaza

jeśli użyliście prezerwatywy, to raczej nie będzie wpadki. Inaczej byłoby bez niej. ;) Moja koleżanka odstawiła tabletki, po miesiączce pozwoliła swojemu partnerowi dokończyć w sobie i jest przyszłą mamusią. Po odstawieniu tabletek zwiększa się płodność.

Gość co wy pierdolicie
żeby uprawiać sex, nie trzeba od razu mieć instynktu macierznskiego niektórym przychodzi dopiero po 30 -tce i to nie powód żeby czekać z seksem tak długo... Moim zdaniem trzeba mieć coś nie halo, żeby czekać nawet do 24 lat.. No chyba że nie było chetnych.... Autorko: NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!

Gość aska 190000
Dzieki za slowa wsparcia i to ze pomoglyscie mi zmniejzyc moje watpliwosci:) a co do reszty osob ktore moralizuja to nie [piszcie bo strata czasu moralizowanie zostawcie dla siebie bo to sprawa indywidualna kazdego z nas kiedy chcemy zaczac wspolzycie. i jeszcze jedno mi nie chodzi o to czy jak gumka nie pekla to moge byc w ciazy ale o to czy przy zakladaniu drugiej nie doszlo moze do otarcia o sperme i taki wypadek biore pod uwage liczac ze zwieksza sie plodnosc po zaprzestaniu brania tabletek..

Gość Kasia odpowie
Asia jeśli niedawno odstawiłas tabletki to niemozesz sobie beztrosko teraz współżyć bo jestes płodna 100 razy bardziej niz przed braniem .... moze wystąpic nawet ciąża blizniacz.... masz rozregulowany cykl poczekaj aż się wszystko unormuje i wtedy zacznij współżyc.Skoro sie zabezpieczyłas prezerwatywa i nie pekła to jest okej... ale pamietaj o moich słowach ....

Gość aska 190000
Kasiu dzieki za odpowiedz. Zdaje sobie z teog sprawe ze jestem teraz bardziej plodna niz normalnie ale musialam odstawic tabletki po miesiacu brania ich bo zle sie po nich czulam i od nastepnego okresu biore inne a mianowicie yasminelle . Mysle ze wszystko bedize ok bo zadna z prezerwatyw nie pękla i miedzy stosunkami moj facet poszedl sie kapac wiec jestem dobrej mysli...

Gość Kasia odpowie
nie ma za co jeśli jestes pewna no to na pewno jest okej życze szczescia i zabezpieczaj sie ;)