Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO kłamało

Stadionu w Warszawie ani mistrzostw nie bedzie

Polecane posty

Gość blę
a kto nie bierze?..wszyscy biorą!

Gość no .......................
ja nie biore

Gość by zyło sie lepiej
a kto nie bierze?..wszyscy biorą! Ble ty oczywiscie głosowałas(łes) na PO

Gość on-wawa
blę- otórz wiedz że nie wszyscy biorą. Nie biorą ludzie uczciwi, a tacy sa naprawdę. A co do wyborów; głosowałem na PiS, i PIS PRZEGRAŁO WYBORY. Nie stresuję sie tym. przy takiej nagonce PiS juz wiele by nie zrobiło. Teraz się cieszę, że usiłuje rządzić PO. Jak mu się uda, zyska Polska i ja też będę głosował na PO. Jęsli się nie uda, zagłosuję znowu na PiS.

Gość blę
no.......bo nie masz okazji ...oczywiście że głosowałam na PO

Gość by zyło sie lepiej
Kradli kradna i beda krasc w imie hasła "BY ZYŁO SIE LEPIEJ" w większości prywtyzacji chodził o wycenę majątku!!!! wtedy przy dobrych wiatrach spółkę wartą kilka milionów można było kupić z kilkanaście tysiency!!!!!!!! A Tusk, był wtedy w rządzie i się na to zgadzał!!!!!!!!!! On był wtedu młody, pamietam go z takim lokiem, nie sądzę żeby grał tam główne skrzypce..........ale zgadzał się,poznawał ludzi.....którzy dziś go popierają!!!!!!!!!!!! a wtedy z układów korzystali!!!!!!!!!! Myślisz, ze takie poparci to za darmo jest!!!!!!! On już pewnie ma ustalone, co dla kogo musi zrobić po wygranych wyborach

Gość by zyło sie lepiej
ma wile długów wdziecznosci i musi je spłacic a skoro kazy bierze jak pisał tu jedna pani z PO to beda brac teraz na hura m,usza przeciez uzupełnic oszcednosci i miom zdaniem te zmainy lokalizacji stadiomu to nic innego ja krecenie lodów

Gość on-wawa
ble- gratuluję wyboru PO i tego że masz okazje kraść. Ale pamiętaj: dzisiaj ty okradasz kogoś, jutro ktoś okrada ciebię.

Gość blę
przecież ja nikogo nie będę okradać...a zrozumnie,każdy jak ma okazję to kradnie...i bez wyjątku czy jest to PO czy PIS....ja chociaż nie boję się powiedzieć że jak PO będzie miało okazję to pewnie z niej skorzysta....a wy tak ślepo bronicie ten PIS...myślicie że oni nie kradli?..to się mylicie...WSZYSCY JAK MAJĄ OKAZJE TO KRADNĄ,BEZ WYJĄTKU..

Gość by zyło sie lepiej
przeciez PO bierze własnie łapowki by zyło sie lepiej musza dotrzymac obietnic wszyscy bierzmy i wszytkim bedzie lepiej ?

Gość by zyło sie lepiej
przestan juz z tym KAZDYMMMMM!!! ja nie kradne i biore łapowek choc wiele razy dano mi do zrozumienia za dac powinnam skoro dla kazdego! z PO to takie oczywiste nic dziwnego ze tak boicie sie CBA ja sie ich nie boje bo nie mam nic na sumieniu moga mi nawet podsłuch załozyc na złodziejach czapka gore na mnie nie!!!!!!!!!

Gość by zyło sie lepiej
nie bronie slepo PIS ale NIE ZYCZE SOBIE ABY MNIE KTOS NAZYWAŁ ZŁODZIEJEM PISZAC ZE WSZYSCY BIORA !!!!!!!JA nie biore!!!!!!!! wyobraz sobie ze jest kilka moze kilkkaset a moze nawet kilka tysiecy osób myslacych inaczej niz ty

Gość by zyło sie lepiej
i wasnie takie typy jak BLE które biora musiała głosowac na PO bo ni tez sie nie krtyja z tym ze łapowki sa im nieobce swoj do swego ciagnie

Gość blę
nie chce mi się z wami gadać ''ślepoki''..dalej wierzcie sobie w ten wasz PIS że oni to takie świętoszki...oni potrzebują takich głupków jak wy :O

Gość by zyło sie lepiej
slepoki ta takie jak ty ,ktorzy nie widza w braniu łapowek nic złego

Gość poznanianka jestem
cos sie warszawka nie pluje zadowoleni ze euro przejdzie wam koło noska?:D

Gość tyle powiem haa
dobrze ze bedzie w chorzowie :) cwanaicy z warszawy za duzo by chcieli :D

Gość gratuluje PO i ich wyborcom
UeFa juz sie wkurzyło Liskiewicz dzis o tym mowił

Gość on-wawa
Ja nie wierzę po prostu w donaldowe cuda.

Gość co kogo to obchodzi
ważniejsze jest to, że PIS sterowało prokuratorami!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chłop od kosy do gospodarki
guma donald--by zuło sie lepiej

Gość on-wawa
Od tego że PiS rzekomo sterowało prokuratorami, pieniędzy w budżecie nie przybędzie. Ważne jest to, jak Donek 60 mostów przez Wisłę wybuduje i zrówna polskie pensje z zachodnimi w ciągu 2, 3 lat.