Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO kłamało

Stadionu w Warszawie ani mistrzostw nie bedzie

Polecane posty

Gość PO kłamało

Zajefajnie Miały byc cuda na kiju a okzuje sie ze nawet jednego cudu tusk nie uczyni --tego najwazniejszego zaprzepaszca mistrzostwa euro 2012 w stolicy Gronkiewiczowa juz od roku rzadzi w w-wie i co?dopiero teraz mysli o stadionie jak juz od poł roku wiemy o mistzrostwacj i o tym ze nie ma gdzie sie odbyc mecz w stolicy?

Gość superrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bardzo dobrze Niech sie mecze odbeda w Chorzowie Tam cały czas remontuja stadion narodowy

Gość żyć sie odechciewa
Że PO kłamało to ja wiedziałam cały czas. Sporo ludzi dało się nabrać...ale pomału zrozumieją , że zostali zrobieni w balona. Ale akurat że otwarcie mistrzostw będzie w Chorzowie...to mi się podoba. Choć ja z podkarpacia. Ale tam jest najważniejszy i najszczęśliwszy nasz stadion.

Gość rety y
ja tez sie bardzo ciesze ze w chorzowie huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1 warszawce musi Tusk wystarczyc maja czego chcieli hahahhaha

ministrowie sportu za Kaczynskiego oraz przez niego wyznaczone osoby, ktore mialy sie zajac euro 2012 nic nie zrobily w kierunku wybudowania, a nawet zaprojektowania stadionu w Warszwie, a teraz bedzie wszytko na Tuska a teraz pewnie wszyscy zwolennicy pisu wskocza na mnie - dalej wam zal przegranych wyborow :D

Gość rety y
madz racz zauwazyc ze budowa stadionu to sprawa władz stolicy a moze wiesz kto jest prezydentem warszawy i kto zasiada w radzie miasta?

Gość rety y
nic nie zrobily w kierunku wybudowania, a nawet zaprojektowania stadionu? nie wiele wiesz na ten temat

Gość on-wawa
Mnie Tusk nie wystarczy w Warszawie. Ja głosowałem na Kaczyńskiego. Co do stadionu, to nie popieram zamieszania robionego przez Gronkiewicz-Waltz. Chodzi o kolejne "interesy" warszawskie. W efekcie stadion nie powstanie, Warszawa straci prestiż i dochody z Euro. W Chorzowie mogą też się odbywać mecze, ale umowa z FIFA, przewiduje stadion w Warszawie. I nie należy tego rozwalać. Dodatkowo, składka rentowa ma nie być obniżana, wg. inicjatywy PO. Powszechne obniżenie podatków zostało ponownie po 1989 roku odłożone na święte nigdy (za 3 lata, kiedy PO nie będzie już rządzić). W tej chwili notowania PO wzrosły do chyba 46%, zobaczymy jakie będą notowania i efekty rządów za 2-3 lata: Waltz w Warszawie i Tuska w kraju. Widzimy jak pięknie postępuje tworzenie rządu. Jak tylko w bólach powstanie, będzie wszystko burzył jak Waltz w Warszawie. Prezydenturę i przyszłe wybory ma już dzisiaj PO, przegrane.

Gość rety y
zostawcie w spokoju naszego ukochanego Wielkiego Jarusia, on i jego kot to wielkie osobistości stolycy

Gość rety y
no własnie Tusk juz ma jak w banku ze prezydentem nie bedzie

Gość rety y
on wa-wa ja mysle ze sprawa lokalizacji stadionu to czyjs prywatny interes komus bedzie na reke jak bedzie on gdzie indziej Ciekawe komu? Jakubiakowa juz poweidziła ze terenu wokól stadionu X lecia nie da sie juz przekwalifikowac ,bo to zajmie co najmniej 5 lat a to troche za długo by zazyc na 2012

Gość rety y
a hanka cały czas chce ten teren sprzedac ciekawe komu ? moze najlepszy płatnik z gdyni złozył juz oferte

Gość blę
madz---> masz rację...kaczki nic nie robiły z tym stadionem a teraz za wszystko oberwie się tuskowi...no ale cóż tylko prostacy tak powiedzą....a co do tego stadionu-zamiast wydać kupe kasy na głupi stadion to za te pieniądze by lepiej drogi porządne zrobili a nie że dziura na dziurze.....

Jakubiakowa juz poweidziła ze terenu wokól stadionu X lecia nie da sie juz przekwalifikowac ,bo to zajmie co najmniej 5 lat a to troche za długo by zazyc na 2012 Sluchaj jej to daleko zajdziesz.Spokojnie mozna wybudowac stadion. Tylko ze budowanie stadionu w centrum miasta to paranoja.

Gość blę
rety y---> jak ty mogłeś głosować na kaczki...wstydu nie masz czy co?...chyba że jesteś takim samym prostakiem jak oni...przecież to wstyd dla kraju że mamy takiedo prezydenta...inne kraje się z nas smieją....ale na szczęście chociaż jednej kaczki się pozbyliśmy..

Gość rety y
kupe kasy na głupi stadion puknij sie w łeb te mistrzostwa to szansa nie tylko dla stolicy ale dla kraju tak suski maał racje --za czasów rzadu pis udało sie listkiewiczowi to załatwic zawsze bierze sie sytuacje gospodarcza kraju w jakim takie imprezy maja sie odbyc dlatego w etiopii mistrzostw długo jeszcze nie bedzie

A widzisz roznice miedzy tym ze mialo to miejsce za czasow rzadow pisu a tym ze to dzieki pisowi mamy Euro. Za czasow rzadow PIS umarla moja babcia. Czy mam rozumiec, ze to tez zasluga Pisu? Nie popadajmy w skrajnosci.

Gość on-wawa
blę- Ja nie piszę, jak ty mogłeś/aś głosować na Tuska. Chociaż uważam że ten człowiek oszukał swoich wyborców, bo dziecko wie, że Tusk cudu nie uczyni. Juz tacy przed nim byli: Gierek- druga Polska, Wałęsa- druga Japonia. Efekty wiadome. Co do bzdurzenia, że drogi itp. za stadion, to zwracam uwagę że Polska z Ukrainą wygrała konkurs na mistrzowstawa piłkarskie w roku 2012. I jest zobligowana wybudowac obiekty z tym związane. Polska ma szansę wielkiej nobilitacji. Nie jestem kibicem piłkarskim, ale nie bredźcie za Gronkieiwcz o jakichś autostradach za stadion itp. Tereny przeiwdzine pod stadion mogą być przeznaczone pod inne cele w perspektywie 5 lat ze względu na służębności procesowe w tym zakresie. Z tego żądnych pieniędzy dla Polski nie będzie, dla decydntów z UM Warszawy, wprost przeciwnie.

Gość typowy facet
ta..haha ja zmienilem prace na lepsza w czasie rzadow pisu. Z pewnoscia to tez ich zasluga:D:D:D:D:D

Gość blę
szansa dla stolicu i dla kraju :O...po kilku latach zmarnuje się tak samo jak stadion X lecia...:O

Gość blę
szansa nie tylko dla stolicy ale dla kraju :O...chyba wierzysz w garbate aniołki..ten stadion za kilka lat tak samo się zmarnuje jak stadion X lecia..

Gość blę
szansa nie tylko dla stolicy ale dla kraju :O...chyba wierzysz w garbate aniołki..ten stadion za kilka lat tak samo się zmarnuje jak stadion X lecia..

Gość on-wawa
blę- Ja nie piszę, jak ty mogłeś/aś głosować na Tuska. Chociaż uważam że ten człowiek oszukał swoich wyborców, bo dziecko wie, że Tusk cudu nie uczyni. Juz tacy przed nim byli: Gierek- druga Polska, Wałęsa- druga Japonia. Efekty wiadome. Co do bzdurzenia, że drogi itp. za stadion, to zwracam uwagę że Polska z Ukrainą wygrała konkurs na mistrzowstawa piłkarskie w roku 2012. I jest zobligowana wybudowac obiekty z tym związane. Polska ma szansę wielkiej nobilitacji. Nie jestem kibicem piłkarskim, ale nie bredźcie za Gronkieiwcz o jakichś autostradach za stadion itp. Tereny przeiwdzine pod stadion mogą być przeznaczone pod inne cele w perspektywie 5 lat ze względu na służębności procesowe w tym zakresie. Z tego żądnych pieniędzy dla Polski nie będzie, dla decydntów z UM Warszawy, wprost przeciwnie.

Gość myśl trochę trzeźwiej
Bardzo bardzo bardzo wielu wyborców PO wie że Tusk żadnego cudu w cztery lata nie zrobi. I się tym kompletnie nie przejmuje. Po pierwsze, głosowali na PO dlatego że mają dość kaczek i "nikt nas nie przekona, że czarne jest czarne a białe jest białe" i dopuszczenia do rządu LPR i Samoobrony, których władza powinna być taka sama jak poparcie społeczne, czyli malutka. Po drugie, cudu w cztery lata nie będzie, ale mocne podwaliny pod znaczną poprawę położyć można. Wam się chyba wydaje że elektorat PO to sami debile, co wzięli wszystko dosłownie. PO i tak ma problem, bo prezydent jest bratem lidera opozycji i zrobi to, co mu każe bez gadania.

Gość zagitowana dzieciarnio
nie wypowiadajcie sie na tematy które sa wam zupełnie obce ale nawet zwykły człowiek wie chyba mniej więcej ile trwają wstępne procedury zanim sie cokolwiek zbuduje, np. dom, cóż dopiero stadion. I PIS zrobił co mógł i co trzeba było, dziwne wiec jest to co teraz się dzieje wokół tej sprawy. oprócz tego istnieją plany zagospodarowania miasta i kombinacje co by tam lepszego i bardziej "opłacalnego" zrobić, pachną co najmniej dziwnie. Znacie slowo geszeft? :) A najlepsza jest "lokalizacja" na Wyścigach, kto tamtędy choć raz jechał wie, że tej okolicy nie da się już bardziej zakorkować, to już byłby kompletny paraliż, nie wiem jak gdzie indziej.

Gość blę
ale ja nie głosowałam na tuska bo on cuda uczyni....nikt tego nie zrobi...głosowałam na niego bo mam już dość tych prostackich kaczek....tusk chociaż umie się wypowiedzieć i zachować....nie będzie przynosił takiego wstydu polsce jak kaczki... a co do stadionu..''te mistrzostwa to szansa nie tylko dla stolicy ale dla kraju'' - nie mówcie że w to wierzycie...za parę lat będzie tak samo zapuszczonu jak stadion X lecia...

Gość on-wawa
Te podwaliny, były budowane od 1989 roku. Było zapowiadane obniżenie podatków, przy każdych wyborach. Dopiero PiS je obniżył dla osób fizycznych. (SLD dla firm). Nie wierzę w żadne podwaliny, widać już początki: stadion w Warszawie, tworzenie rządu. Będą komisję w/s śmierci Blidy, kóra się sama zabiła. Będą kłopoty z Pawlakiem, który jest za przeproszeniem twardy ale i tępy jak cep. Nie wierzę że wyborcy wg. Twojego życzenia, zapomną obietnice PO. PO nie było jedyną alternatywą dla PiS, jest jeszcze LiD z którego głosy przeniosły się na PO. Za 2, 3 lata przekonanmy się jakim poparciem wykaże się PO. Młodzi uwierzyli w tą Irlandię, bo nie znają Tuska, jego działań np. z 1992 roku, przechodzenia z partii do partii itp. To człowiek bezbarwny i mający trudności z porozumiewaniem się z innymi. Podobny jest Pawlak. Z tego chleba nie będzie.

Gość zagitowana dzieciarnio
jak można ciągle bezkrytycznie powtarzać "prostackie kaczki", nie macie mózgów, rozumiecie to słowo? ktoś wam nasrał do tych bezwolnych głów?!! chwilę pomyślcie - co wam takiego zrobiły "te kaczki"? nie dajcie się tak manipulować, nie ośmieszajcie się, bo to już nudne sie robi!