Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuudaaaaa22

Glany - kupic,czy nie ??????

Polecane posty

Gość jak dla kogos
sarkastyczna cyniczka w wypowiedzi z 13.00

Gość samaelka
A fakt -- Sarkastyczna cyniczka. Może źle to sobie wyobrażasz... Bo zestaw może byc elegancki.I ciekawy co najważniejsze.

Gość a Benedykt XVI nosi
czerwone trzewiki szyte u Prady i co? :-D

Gość lasagne z serem i ziołami
elegancja pojęcie względne, więc nie czepiaj się.

Gość glany pasuja praktycznie
do wszystkiego i z wszystkim wyglądają BEZNADZIEJNIE... :o

Gość no juzzzzz
Taaa,beznadziejnie i żałośnie to wyglądaja kozaczki. Glany są przynajmniej JAKIEŚ.

Gość Żmyja
A ja wolę glany klejone, a nie szyte - jak dla mnie są bardziej dziewczęce, zgrabniejsze, stopa wygląda na mniejszą i lepiej pasują do spódnicy.

Gość GLANY ELEGANCKIE
:D::D:D:D:D::D BUHAAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie zwytrzymam:D ta co pisala ze niby tak elegancko wyglada w jeansach, glanach i sztruksowej kurteczce to moze jeszcze na spotkania biznesowe ubierzesz sie w "eeganckie" glany:D kupa smiechu glany wygladaja beznadziejnie na doroslej kobiecie i sa calkowicie ASEKSUALNE

Współczuję braku gustu i wyobraźni. Owszem - zakładałam taki zestaw na spotkania w sprawie pracy czy zleceń, a zawód tez mam taki że w szpilkach i sztywniackiej spódnicy nie wyglądałabym przekonująco. Biorąc pod uwagę że często słyszę od zleceniodawców iż robię na nich b. dobre, profesjonalne wrażenie (co się oczywiście przekłada na zlecenia), to że się tak wyrażę jak nasza słynna gwiazda \"koło tyłka mi lata\" Twoja opinia na ten temat. Przy okazji, jak ide na takie spotkanie w takim stroju, to przynajmniej mam pewność że dostaję robotę ze względu na umiejętności, a nie na zgrabne nogi.

Gość omammomammo
Czytając takie topiki jak ten dochodze do wniosku,że ludzie z kafeterii sa nasyceni dennymi stereotypami. Żal i litość mnie wzięła dla niektóych...

Gość chyba mylisz pojęcia
"nosił" i "ubrał od czasu do czasu" więc: JPII NOSIŁ mokasyny od Prady za 1500euro i OD CZASU DO CZASU UBIERAŁ mokasyny.. czyli jeśli nosił tak drogie buty to należałoby stwierdzić, że był burżujem?

glany steela kpilamjakies...7 lat temu i gdzies nadal leza choc poszly mi szycia przy czubach. ale nosilam je baaardzoczesto przez ok 4 lata, dobrze mi sluzyly. ps glany martensa mi sie nie podobaja :o

Gość gość
Ja kupowałam u nich https://glanysteel.pl/ - dobrałam sobie sama wzór i kolor, wszystko było robione na zamówienie. Podoba mi się bardzo ich podejście do klienta, że dają możliwości no i jeszcze przy okazji świetne jest to, że można spokojnie się z nimi porozumieć