Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIrusek Kwiatusek

śmierć psa

Polecane posty

Wczoraj odszedł, mam nadziej, że bezboleśnie, mój ukochany 11 letni owczarek niemiecki. Chyba nie cierpiał bo nic nie wskazywało na tak rychły koniec jego ziemskiej wędrówki. Jest mi bardzo przykro. To był prawdziwy przyjaciel, który nie oczekiwał niczego wzamian za swoje bezgraniczne przywiązanie. Czy ktoś z was też niedawno stracił psa?

ja straciłam psa kilka lat temu i do tej pory nie mogę o tym spokojnie myśleć do tej pory znajduje jego włosy gdzieś na ubraniach... a przeprowadzilam się od rodziców (i psa) kilka lat temu (3 razy)

ja nie wchodzę, bo zaraz się pewnie poryczę a że jestem w pracy, to trochę by to głupio wyglądało

Gość ł.
no fakt :O ale po to właśnie jest swego czasu ryczałam jak bóbr, ale tego wtedy potrzebowałam, jak i świadomości, że nie jestem sama z tym bólem, że nie jestem wariatka że reaguję w ten sposób, że dla wielu z nas pies to jakby więcej niż tylko pies :)

ja już się wypłakałam... chociażz chyba nigdy tak do końca nie pozbędę się tego bólu, ile bym nie płakała dlatego już nie będę tego rozgrzebywać....

Gość Szelest Jedwabiu..............
Mirusek Kwiatusek dla Ciebie 🌻:)

TRZYMAJ SIE MALA... 🌻 Mi 2 lata temu zmarl kotek . KROWKA miala na imie... miala 12lat :(

Dziewczyny jesteście kochane! Wielkie dzięki za słowa pocieszenia. Już teraz wiem, że bardzo będzie mi brakowało mojego czworonożnego przyjaciela ale muszę sobie jakoś z tym poradzić.

Trzymaj się❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Wiem co czujesz,ja też straciłam ukochane zwierzaki-królika i świnkę morską.Teraz mam psa i królika i nie wyobrażam sobie,co będzie,jak ich zabraknie.A pies jest już dość stary:(

Wyrazy współczucia. Mojej kochanej suni nie ma ze mną prawie półtorej roku. :( Niewiele, ale może pomoże...: www.dognet.pl - miejsce dla naszych maluchów.

Gość Fau
Rozumiem to doskonale. Każda śmierć przyjaciela, bo pies to oczywiście przyjaciel jest śmiercią tragiczną. Mój pupil odszedł w listopadzie, pamiętam tę pustkę przez kilka dni po tym jak to się stało. Była cisza, pewnego rodzaju paraliż wewnętrzny i ta pustka. Nie umiałam żyć przez kilka dni, nie umiałam myśleć, jedynie płakać. Szczęście w nieszczęściu takie, że ten stan przeszedł po kilku dniach, a wraca tylko chwilami. Teraz mam nowego psa, ale to i tak to nie to samo. url= http://vsevidno.com/zapomi.html]

Gość Zuzanna:(
możecie wierzyć lub nie ale mi właśnie teraz odchodzi pies powoli mam nadzieje że mnic ją nie boli Dejzi ma 6lat jest to Terier Tybetański bardzo ją kocham i nie mogę do tego dopuścić aby odeszła i zakończyła swoje życie.