kasztanek1204 0 Napisano Październik 30, 2007 Mam do Was wszystkich jedno pytanie otoz chcialam sie zapytac czy w dobrym czasie wkonalam test. bralam tabletki anty i odstawilam je we wtorek 16 pazdziernika ostatnia zazylam dzien wczesniej. w nocy z srody na czwartek17/18.10 kochalam sie ale byla gumka.wytrysku nie bylo ani w gumce ani we mnie. byl tylko srodek nawilzajacy ,gumka tez sie nie zsunela ani nie pekla. chlopak mnie zapewnia ze nie dotykal mnie nawet po tym jak sciagnal prezerwatywe. wczoraj rano wykonalam test i wyszedl z jedna kreska- znaczy ze nie jestem w ciazy.moje pytanie brzmi czy aby nie za wczesnie wykonalam test?minelo 11 dni od kochania sie ale mam pewnego rodzaju obawy. prosze o pomoc i odpowiedz na moje pytanie!!! z gory dziekuje zainteresowanych za udzieleniem mi odpowiedzi.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleś panikara Napisano Październik 30, 2007 jak nie było wytrysku,była gumka to czego Ty się spodziewasz.....napewno nie jesteś w ciąży. jedna kreska oznacza brak ciąży,masz ulotke to zajrzyj tam aha i nie patrz na wyniki po ok 10minutach,bo wtedy pojawia się ta druga ktreska czasem,ale to normalne,wszystko jest w ulotce napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasztanek1204 0 Napisano Październik 30, 2007 dziekuje Ci za odpowiedz:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach