Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminki się cieszą

przyszły mąż poznany przez internet...

Polecane posty

Gość muminki się cieszą

Witam wszytskie dziewczyny jak równiez kolegów:) kilka lat temu buszujac po takim forum ( wtedy o innej tematyce) napotkałam na swoim łączu "jego" po kilku pogawedkach wymianach poglądów jak również wymianie informacji nadeszło spotkanie nie musze opowiadać chyba jak wyglądały kolejne spotkania, krótko mówiąc miłosć a juz za kilka miesięcy staniemy wspołnie przed ołtarzem pełni radości i ... chyba jednak tremy jak każda młoda para. a może ktoś z was tez spotkał taka miłość?

Hej. Ja również poznałam swojego Darka przez internet. Oboje z nudów weszliśmy na czat. Potem dłuuugie pogawędki, wymiana telefonów i pierwsze spotkanie. Okazało się że dzili nas 60km. Po pół roku znajomości poszliśmy razem na sylwestra, po kolejnych 5 miesiącach stwierdziliśmy że chcemy być razem. I tak od maja 2004 jesteśmy parą. Jesteśmy więc ze sobą 3 lata i 5 miesięcy. W przyszłym roku ślub :) Baaaardzo Go kocham.

Gość muminki się cieszą
witaj kati 24 nas tez dzieliły km nawet 100 ale to nam w niczym nie przeszkadzalo aktualnie pol ropku temu przeniosłam sie do niego i mieszkamy juz razem -zle znosiłam rozłąke. a teraz odliczam ...

Metaforycznie rzecz biorąc ja też dałam się złowić w \'sieci\' :P Jesteśmy świeżo po ślubie i walczę z mitem, że na necie siedzą sami napaleńcy i frustraci ;)

Ja też defacto męża poznałam na necie... sympatia ;-) i kto by pomyślał...juz 3 tygodnie po ślubie...ponad 4 lata razem

Myśmy się poznali 23 grudnia 03 na czacie onetowskim :) Taki dostaliśmy prezent pod choinkę, siebie :) W Wigilię kolejnego roku się zaręczyliśmy, a ślub będziemy mieć 29 marca 08 :) Pozdrawiam PS. Wbrew opiniom, jakoś nie każdy facet poznany w necie to dewiant, nie??????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość emilia 25
Ale cudowne wspomnienia...ja moje meza poznalam 7 lat temu na ircu nie wiem czy pamietacie to taki stary chat nie wiem czy jeszcze jest .on byl w niemczech a ja w polsce w szkole ( nie poszlam na biologie)jestes ze soba od 7 lat a mazenstwem od 3 i mamy wspanialego synka .jestem bardzo szczesliwa .

Ja mojego narzeczonego poznałam na randkach na tlenie. Jesteśmy razem 2 lata, ślub mamy 29 grudnia 2007. Znam przynajmniej 3 pray, które poznały się przez te randki: moja siostra i jej chłopak (razem ponad rok), moja koleżanka ze studiów i jej mąż (małżeństwo do dwóch lat, oczekują na dziecko, ktore niebawem się narodzi), koleżanka mojej siostry i jej narzeczony (ślub w czerwcu 2008) :) Na naukach przedmałżeńskich były jeszcze 3 pary, które poznały się przez internet i planują ślub.

Gość Ja też się przyłączam
Również poznałam mojego męża przez net, dokładnie przez forum na wp:) To było fantastyczne zrządzenie losu:) Obecnie jesteśmy połtora roku po ślubie, a data ślubu piszącej powyżej kobiety jest mi też bliska, gdyż jest to planowany termin przyjścia na świat naszego synka:) Pozdrawiam ciepło:)i gratuluję:)

Ja znam dwie pary, które poznały się przez neta - są małżeństwami - kompletna porażka. Pierwszy przypadek: wielki szał, miłość, namiętność, szybka przeprowadzka dziewczyny 800 km dalej, od razu ciąża, ślub. Minęły 2 lata i sprawdziło się wszystko, co jej mówiliśmy: faceta prawie nie ma w domu, zdradza ją, pobił w ciąży (dusił), dzieckiem zajmuje się sporadycznie, relacje z teściową koszmarne. Drugi przypadek: mój ex zresztą - wdepnął w związek z bogatą dziewuchą, której nie kochał i nie kocha, po ślubie spali w sumie 2 razy, od roku nie uprawiają seksu, ona go w ogóle nie zna itp. itd. Ma zresztą solidne podstawy do unieważnienia ślubu. No ale... sa wyjątki jak widzę.

Gość sprawiedliwa
ja tez:) przez sympatie:) a dzielilo nas 1660km. 3 lata razem,a teraz... w sierpniu 2008 mamy slub:) i jestem bardzo szczesliwa:)

Ja również sie przyłaczam, poznałam moje kochanie na fotce.pl a dzieliło nas aż 7 km ale widać potrzebowaliśmy internetu by sie poznac :):):) Ślub za rok, dokładnie 2 sierpnia 2008 roku :):):), dzięuje tym co wymyslili portal fotka :):):)

Gość Pika123
ja tez mojego najcudowniejszego mezczyzne na swiecie poznalam przez internet, a dokladnie przez gg... jestesmy razem ponad 3 lata, mieszkamy razem, od 3 miesiecy jestesmy zareczeni i powoli planujemy slub... :)

również się dołączam:) męża poznałam przez gg. jesteśmt z tego samego miasta - również dzieli nas 7 km :)

my sie poznalismy przez randki na o2 on napaleniec a ja frustratka :P ;) przeszlo rok razem i kto wie kto wie... poki co mamy w planach wspolne zamieszkanie- to juz w styczniu. a co dalej? zapewne: \"i zyli dlugo i szczesliwie\" co nie?! :D pozdrowienia dla wszystkich 🌻 mysle sobie, ze w obecnych czasach nie jest niczym niezwyklym poznawanie drugiej polowki przez neta

Hm, ja też z randek o2 :> Kto wie, może nasi mężowie/narzeczeni pisali do każdej z nas po kolei? ;) Może powinnyśmy wymienić się linkami do ich profili? ;)

nicktaki ;) kto wie hehehe.. my juz dawno nie mamy profili :o to sie nie powymieniam niestety :/

oooo IRC to i ja pamietam z czasów liceum!!!! :P ale wtedy faceci byli inni....teraz to aż strach bo kto wie czy z jakimś pedofilem czy księdzem sie nie romansuje... znaczy...ja już nie romansuje a swojego przyszlego mezka poznalam 5 lat temu na gadu :P