Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba_troche_inna

Bawilam sie z kolezanka i chyba stracilam cnote

Polecane posty

Gość chyba_troche_inna

Hej, Jak mozna sprawdzic czy nadal jest sie dziewica? Pare dni temu bawilam sie z kolezanka i troche nas ponioslo bo zaczelysmy sie calowac, a potem rozebralysmy sie i bawilysmy sie naszymi cialami. Chyba troche przesadzilam bo dalam sobie wlozyc do cipki takie flamastry i poleciala mi krew. Nie bolalo nawet bardzo, ale sie wystraszylam bo jakby sie moja mama dowiedziala to by mnie chyba zabila... Od tamtej pory boli mnie jak sie tam dotykam. A moze to cos powaznego. Zaczynam zalowac tego wszystkiego i nie wiem co mam robic.

Ech od razu do specjalista.. znajdź amatora, tanie i przejemnie.. lub zmień kolor.. ale nie na zielona.. brzmi niezdrowo..

Gość chyba_troche_inna
Nie moge isc do ginekologa bo ma 13 lat, musialabym isc z mama. Chcialam isc z kolezanka ( jako starsza siostra ), ale jak jest niepelnoletnia to musi byc rodzic. To nie jest prowokacja, u mnie w klasie dziewczyny sa jeszcze dziewicami a ja ? Jejku jakby sie ktos tylko dowiedzial...

Gość chyba_troche_inna
TO NIE JEST PROWOKACJA!!! Tez mialam nadzieje ze sie zagoi, ale boli juz kilka dni i nic nie przestaje a w nocy jest jeszcze gorzej. W dodatku jest czerwona i napuchla...

Gość ona82797343
moze na flamastrze byly jakies bakterie ktore mogly wywolac zapalenie pochwy lub cos takiego.albo dostalas jakiejs grzybicy bo pochwa bardzo narazona na bakterie a te flamastry nie wiadomo gdzie lezaly.powinnas isc z mama do ginekologa bo to moze byc cos powaznego.

Gość ojjjjjjjjjj
Dzieci dzieci nie miałyście innej zabawy tylko swoimi cipkami i flamastry tam wkładać.Niestety musisz powiedzieć mamie jeżli to co piszesz jest prawdą

Gość ona82797343
jestescie jeszcze mlode wiec mogla ci źle wlozyc tego flamastra i mogla zrobic ci rane z ktorej leciala krew, i mogly tam dostac sie zarazki i stad ta opuchlizna

Gość chyba_troche_inna
No to niezle mnie wystraszylyscie. Jak powiem mamie to bedzie sie wypytywala co robilysmy i dlaczego. Sama nie wiem co terz robic...

Gość lucy_love
powiedz mamie że sama sobie tam wsadzałaś flamastra bo chciałaś sobie zrobić dobrze i przesadziłaś, mama zrozumie bo pewnie sama też kiedyś próbowała się masturbować jakimiś przyborami, a w ogóle to nie mogłyście sobie paluszkami i języczkiem, a nie flamastrami

Gość no bo i tak juz nie jestes
dziewica, po takiej zabawie, co za roznica, czt tokolezanka, czy kolega i co wsadza- grubt ze wszadza - stalo sie i koniec.

Gość chyba_troche_inna
Hej, Probowlam sie zbadac z lusterkiem, ale nic nie widac pozatym ze jest czerwona i napuchnieta. Chyba powiem dzis mamie... Zastanawiam sie czy nie lepiej powiedziec ze robilam o z chlopakiem, bo inaczej moze pomyslec ze jestem nienormalna...

Gość powiedz tylko ze Cie boli
i swedziało i drapałaś i nie wiesz od czego :)

Gość highlan
Albo powiedz ze sobie wsadzalas tampona, bo myslalas ze dostalas okres, a jak jeszcze nie masz okresu, to powiedz, ze chcilas sprawdzic jak to jest :)

Gość albo umrzesz
i ropa bedzie lecieć i zacznie gnić i nie ładnie pachnieć to bardzo niebezpieczne w tym wieku szybko zrób coś z tym jeśli chcesz miec jeszcze dzieci albo sie kochać z chłopakiem

Gość chyba_troche_inna
dziekuje juz jest wszystko ok byłam w wc i wypadła mi nakrętka od mazaka i przestało boleć

Gość chyba_troche_inna
To podszyw z ta nakretka. Powiedzialam mamie, ze wkladalam tampona jutro idziemy do ginekologa. uff ale sie stresuje, jeszcze nigdy nie rozbieralam sie przed obcym facetem... A jak on sie zorientuje ze cos nie tak jak mowilam mamie?

Gość chyba_troche_inna
To podszyw z ta nakretka. Powiedzialam mamie, ze wkladalam tampona jutro idziemy do ginekologa. uff ale sie stresuje, jeszcze nigdy nie rozbieralam sie przed obcym facetem... A jak on sie zorientuje ze cos nie tak jak mowilam mamie?