Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milosctoniewszystko

wolalabym nie wiedziec..

Polecane posty

Gość Milosctoniewszystko

jestem w zwiaku od jakiegos roku to naprawde udany zwiazek, kocham mojego chlopaka ale stalo sie cos ...... on mi sie zwierzyl, ze byl kiedyz z facetem, tnz ze z nim wspolzyl powiedzial ze jest chyba bi, ale kocha mnie i nie chce byc z zadnym facetem powiedzial tez ze chcial byc ze mna szczery i musial mi to powiedziec nie wiem co robic nie chce sie z nim rozstac bo go kocham ale jak sobie pomysle....:-(

Gość kabra
wcale nie! moze musial sprobowac zeby dowiedziec sie kim chce ostatecznie byc! ja bym docenila jego szczerosc... co to za roznica czy byl wczesniej z kobieta czy facetem... chce byc z Toba!

człowiek heteroseksualny nie próbuje z ciekawości, jeżeli ma skłonności bi- wtedy będzie eksperymentował, a wyniki eksperymentów mogą być zaskakujące - niestety

Gość kabra
moj kuzyn probowal byc z dziewczyna... probowal nie odstawac od spoleczenstwa... ale wtedy dowiedzial sie ze musi byc z facetem... poznalam tego kolesia... nic mnie to nie obchodzi, ale widze ze teraz sie odnalaz.... SPRAWDZIŁ i wiedzial czego naprawde szuka..

Gość Zgadzam sie w tym
autorko lepsze to nizby wolal inne babaki:P

Gość nieźle teraz bedziesz
uwazac za potencjalne zagrozenie dla siebie nie tak jak wieszkosc babek - polowe ludzkosci ale calą ludzkość! juhu :p

Gość nie ma facetów bi
są albo hetero albo homo

Gość Milosctoniewszystko
JA sobie zdaje z tego sprawe postanowilam z nim nadal byc, przeciez go nie zostawie z powodu czegos takiego ale nie wiem jak to jest z tymi osobami bi ze one musza obcowac z osobami o 2 roznych plciach czy jak kogos kochaja to swoje potrzeby seks zaspokaja z ta osoba/??ja z nim o tym nie rozmawialam, nie mialam sily na takie rozmowy:-( wiem, ze bede miala paranoje, ze jak bedzie patrzal na jakiegos kolesia czy z nim dluzej rozmawial to sobie bede myslec to okropne... nie wiem jak to bedzie

Gość kabra
poroznawiaj z nim .... zapytaj o wszystko co Cie przeraza... o WSZYSTKO! nawet o to czy zerka na ulicy na facetow tak samo jak na babki w mini... czeka Cie rozmowa, im szybciej tym lepiej, on teraz tez sie boi... :)

Gość Milosctoniewszystko
masz racje pogadam z nim moze to jakas jednorazowa fascynacja, eksperyment mam nadzieje, ze ten zwiazek sie nie rozpadnie