Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nubira nepper

Depilacja okolic intymnych

Polecane posty

Gość nubira nepper

Ostatnio oglądałam program, gdzie wypowiadały sie kobiety na temat depilacji okolic intymnych, były zwolenniczki i przeciwniczki. jak widziałam te młode dziewczyny, które mówiły ze nigdy nie depilują sie w tamtych okolicach, bo to doprowadza do chorób to myślałam, ze padnę...:( mamy przecież XXI wiek...Mało tego, podmywają sie rzadko, bo to niszczy florę bakteryjną...To już ja sobie wyobrażam ich krocza...na szczęscie było to program holenderski, polki mam nadzieję maja inne zdanie na temat depilacji. ja nie wyobrazam sobie chodzić nie wydepilowana, to jest obrzydliwe

ja tez depiluje sie rzadko jakos specjalnie mi owlosienie to nie przeszkadza a i podmywam sie rzadziej niz kiedys i jakos przestalam tak czesto chorowac.

Gość to znaczy jak często
się podmywasz?

no to tyle ile powinno się podmywać, bo tak napisałaś żę myślałam że raz na tydzień :D 2 razy zalecają też lekarze, nie częściej, no chyba że w trakcie miesiączki.

Gość ja z kolei uważam
że taka depilacja na 0 to też obrzydliwe, w końcu to nas ma odróżniać od małych dziewczynek

nie no raz na tydzien...:D z tym ze jesli myslam sie juz plynem to drugi raz tylko woda i delikatnie. rzeczywiscie lepiej na zrdwoieu intymnym sie na tym wychodzi.

A ja lubię na 0

ja wole w trojkacic albo paseczek ale nie za \"chudy\" bo potem mam podraznienia... zreszta mnie ani mojemu facetowi nie przeszkadza jesli mam maly busz :D:)

Gość ja z kolei uważam
trochę włosków muszę mieć, z umiarem, mój mężczyzna lubi mały busz,