Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niemiecki

naturalne poronienie??

Polecane posty

sarkastyczna, lepiej nie, bo wkrótce nie będzie na mnie rozmiaru :-0 jakbym se teraz zaszła to pewnie by mi do H doszły :-D świata bym nie widziała ;-)

Droga Pani, oczywiście, że możemy, i to jeszcze jak :-D Beta jest to test ciążowy z krwi, bardziej pewny niż test ciążowy z apteki. Wykonują go w laboratorium, na wynik czeka się od kilq godzin do kilq dni.

mam jeszcze pytanie. Czy jak kobieta jest w ciązy miesiąć i poroni samoistnie to musi miec czyszczenie pochwy? jak tak to jak to wyglada? czy jednak sie zamoistnie wyczyści? i od czego to zalezy?

Gość chyba chodzi Ci o poroniene
o tym decyduje lekarz więc jeśli będziesz podejrzewać u siebie poronienie samoistne, bo na przykład wcześniej wykonasz test i będzie pozytywny to koniecznie udaj się do gina :)

Gość chyba chodzi Ci o poronienie
ale przecież odpowiedziałam Ci sama nie będziesz wiedziała czy macica oczyściła się:O

Gość bez checi
ja niestety musze do was dolaczyc jestem po prostu zalamana. nic mi sie nie chce. mam jechac za 1,5 miesiaca do polski nie bylam rok i tez nie mam na to ochoty. Okres mi sie spoznial juz 7 dni wiec zrobilam test. pokazaly sie dwie kreski niedowiezajac ze szczescia zrobilam 2 i kupilam jeszcze jeden innej firmy i tez byly dwie kreski. bylam tak szczesliwa ze odrazu zadzwonilam do rodzicow z informacja. na nastepny dzien wieczorem pojawilo mi sie plamienie ale pomyslalam ze z rana od razu pojde do lekarza niestety juz chyba bylo za pozno. zrobilam test i niestety juz byl czysty a lecialo ze mnie juz gorzej niz w okresie i na dodatek ze skrzepami wiec.... juz wiedzialam ze stracilam potwierdzilam to tylko u lekarza. Po tym wszystkim odeszla mi ochota na seks na jedzenie po prostu na wszystko. jestem przerazona. nawet nie wiem jak powiedziec rodzicom... tak sie cieszylismy to juz ponad rok naszych staran i jak sie juz okazalo ze sie udalo to dwa dni pozniej ciaza \"poszla\" juz nie wiem co mam robic. tylko siedze i placze. moge tylko powiedziec ze teraz juz wiem na 100% ze moj wybranek to ten jedyny. Bardzo mi pomaga i mnie wspiera. jest cudownym mezczyzna i wiem ze jestem szczesciara... to jedynie doprowadza mnie do stanu funkcjonalnosci.

Gość Kasia2327
Hej jestem tu nowa,i proszę o pomoc, 3 maja poroniłam naturalnie i odbyło się bez zabiegu to był ok.4 tydzień. Wczoraj zrobiłam bhcg i mam 27,51 lekarka nie dała mi jednoznacznej odpowiedzi,czy to ciąża i kazała powtórzyc bete w poniedziałek,ale boje się,że do tego czasu zwariuję. Lekarka powiedziała,że mogło tak wzrosnąc dlatego,że nie byłam czyszczona i coś tam pozostało. Proszę o pomoc,czy miał ktoś podobną sytuację? Dodam,że zaraz po wyjściu ze szpitala beta spadło na 2. Pomocy...

Gość motyl13
Ja poroniłam w 3tyg.Lekarz mi powiedział że jestem bardzo dociekliwa bo nawet bym nie wiedziała że jestem w ciązy a dostała bym @.@mi się spuzniała o 2tyg a chcielismy z męzem mieć dziecko i myslałam ze jestem w ciązy.Lekarz odrazu mi powiedział ze jest pęcherzyk koło macicy i kazał zrobić badania krwi czy to ciąza i była tyle że nie rosła.We wtorek byłam z nim umuwiona a w poniedziałek zaczełam krwawić a we wtorek za miast do niego trafiłam do szpitala na czyszczenie.2dni przed św.I nie mam dzidziusia przykre ale cóż.Stwierdził lekarz że mogło być z wadą genetyczną lub za słaby plemnik i nie ytrzymał się.POCIESZENIE.

Gość zasmucona29
Od paru lat staramy sie z mężem o dziecko, ale ostatnio wydarzyło sie coś dziwnego - miałam bardzo intensywne krwawienie, a potem mój organizm wydalił coś wielkości małej fasolki i konsystencji mniej więcej kurzej nerki. Czy poroniłam?