Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca innego

Kocham innego... co powinnam zrobic

Polecane posty

Gość kochajaca innego

Jestem z pewnym facetem, ale kocham innego, mieszka daleko ode mnie i urwal nam sie kontakt... ostatnio sie poklucilismy dosc ostro i powiedzialam mu ze nie chce miec z nim nic wspolnego, skasowalam do niego wszystkie numery, a teraz zaluje tego bardzo, bo chyba to milosc mojego zycia... czuje ze jesli go strace to nie bede mogla nigdy zyc w spokoju... sni mi sie po nocach, mysle wciaz o nim... co robic????

Gość szara myszkaa
walcz o niego,ja tez niedawno straciłam miłosc mego zycia i bardzo załuje, nie pozwol by i Tobie sie to przytrafiło, wiem co czujesz

Gość kochajaca innego
chcialabym walczyc... ale jak go znalezc :( wiem gdzie mieszka ale nie moge teraz wyjechcac, tym bardziej ze nie mam pewnosci czy jest w Polsce...

Gość szara myszkaa
moze mieliscie wspolnych znajomych ? onie nie maja jego nr?

Gość a nie mieliście
żadnych wspólnych znajomych?

Gość a nie mieliście
hihihi --------to do szarej myszki:-)

Gość dfs
czy nikt nie zwroci uwage na tego biedaka, z ktorym jest autorka? Rzuc go, niech znajdzie sobie porzadna kobiete.

Gość szara myszkaa
widze mamy te same mysli:)

Gość kochajaca innego
no coz wspolni znajomi byli owszem... ale z nimi tez sie wszystko ucielo, gdyz mieszkaja oni w jego okolicach i to byli raczej jego znajomi... dfs -----> nie martw sie, ten "biedak" ma bujne zycie towarzyskie, wiec i tak go zostawie predzej czy pozniej, bo on mysli ze ja taka glupia jestem i niewiem z iloma kobietami on sie spotyka. Kobiety wiedza wiecej niz wam sie wydaje.

Gość kochajaca innego
podnosze i mam nadzieje ze ktos wpadnie na jakis cudowny pomysl, a moze ja na niego wpadne...

Zwróć wolnośc sobie i temu, z którym jesteś obecnie. Z czystym sumieniem zacznij walkę o swoją miłość. Pamiętaj: \"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. \" to prosta prawda. Odnajdziesz go........jestem tego pewna. Ja kiedyś odnalazłam człowieka w obcym mieście, nie wiedząc o nim prawie nic. I to nie była miłość mojego życia........chciałam tylko oddać pieniądze, które pożyczył mi w pociągu, kiedy zostałam okradziona. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Gość kochajaca innego
Mrauuuu ---> dziekuje bardzo :) tak milutko mi sie zrobilo jak przeczytalam Twoja odpowiedz :)

Gość Jowisz.....
Ja czegos bardzo pragne, wiec czemu nadal mi sie nie udaje? Wszechswiat nie chce mi pomoc?

Jowisz, a podążasz za swoim pragnieniem, czy czekasz biernie?. Ja też czegoś bardzo pragnę :D Działam....... i mam swoje marzenie w zasięgu ręki. Jeszcze tylko trochę. Są chwile kiedy wydaje mi się, że się wymyka ale........to nie prawda.

Gość Jowisz.....
Mozna powiedziec, ze jedno i drugie. :D Bo nawet jak zaczynam dzialac, to nie widze rezultatow, chociaz najmniejszych, zadnych szans na zmiane, wiec daje sobie spokoj na jakis czas... po czym znow zaczynam "walke" i nadal bez zmian

Gość Jowisz.....
No niby tak, ale PODOBNO "Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. " :P

I tak jest :D Odkąd to zrozumiałam spełniają się wszystkie moje marzenia. I te maleńkie i te duże. A na spełnienie tego, o którym piszę czekam już ponad 5 lat.

Gość kochajaca innego
mozliwe ze uda mi sie zdobyc numer do domu rodzicow mojego kochanego... tylko co powiedziec jak juz zadzwonie????

Gość kochajaca innego
tak poprostu... "czesc, co tam u Ciebie? Bo ja za Tobą tesknie." ???

Gość marek pipka-doda
najlepszym wyjsciem dla autorki jest pojechac do Kurzetnika w wojewodztwie warminsko-mazurskim, tam zamieniaja milosc na sraczkie i dodaja woz chrustu

Skoro byliście kiedyś blisko to możesz sobie pozwolić powiedzieć zwyczajnie - Cześć.....tęskniłam... Ruszy go....zobaczysz :D

Gość ja też tak mam...
Jestem w bardzo podobnej sytuacji jak Ty autorko:( Chlopak tez z daleka,znamy sie kilka lat,byl zakochany we mnie do szalenstwa,ale za duzo ode mnie wymagal,chcial mnie miec na wyłączność,strasznie mnie to męczyło, również pokłócilismy się ostro ,nie wiem gdzie jest w tej chwili,urwał nam sie kontakt,strasznie sie o niego martwie,bo nieraz jak się ścięlismy to straszyl mnie nawet,ze cos sobie zrobi:O Boje sie o niego,ale z drugiej strony mam nadzieje,ze moze gdzies tam ulozyl sobie zycie beze mnie i zapomnial o mnie,tak chyba byloby lepiej,zalezy mi na nim, moze nawet go kocham,ale to chyba nie mialoby sensu...:(

Gość pprroobblleemm81
Mrauuuu ----> bylismy bardzo blisko, ale jak juz pisalam ostatnio sie bardzo poklucilismy... i niewiem jak bedzie wygladala nasza rozmowa, no ale jak nie sprobuje to sie nie dowiem.