Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lululula

byłam wczoraj na randce

Polecane posty

i to całe spotkanie otworzyło mi oczy, bo obcy chłopak wykazał się większą wyobraźnią i chęcią zrobienia mi niespodzianki niż mój eks przez 4 lata związku. postarał się bardziej niż tamten który deklaruje, że się zmienił, że chce wszystko naprawić i jestem kobietą jego życia... więc dziewczyny jeśli widzicie, że wasi faceci was olewają to nie ma co brnąć w to wszystko i angażować choć dżula energii dla takich facetów

nie, poprostu mam teraz jakieś porównanie, tamten był moją pierwszą miłością i moim pierwszym prawdziwym partnerem, no niestety trafiła na takiego który bardzo dużo mówi, ale mało robi, a dobrze zrobione jest lepsze od dobrze powiedzianego...

Gość i tak i nie
początki są fajne a potem zaczyna się życie ;)

zwykle jest tak, że dostrzega sie przewage nowego nad starym, automatycznie zakładajac, że wszystkie dobre cechy, ktore miał były partner, ten nowy tez posiada

ojej, ale ja z tym chłopakiem z wczoraj raczej nie stworze nowego związku, bo pomiędzy nami nie było chemii, chodzi mi tylko o to, że obcy człowiek się dla mnie bardziej wysilił niż tamten poprzedni który mi gwiazdke z nieba obiecywał

ojejej zachwyciłaś sie facetem, ale zero chemii? a moze to wlasnie dlatego? bo miły dobry facet, ktory robi dla Ciebie tyle jest fajny ale na przyjaciela - chemii brak... a wlasnie z takimi bajerancikami jak Twoj były czujesz te iskre?

Gość jakie to typowe
badz dobry, to nie ma chemii, nie ma szans na zwiazek

Gość komiczne ale co Ty sie
pieklisz tutaj nie rozumiem dla mnie sprawa jest prosta - dziewczyna zobaczyla, ze jak sie chce to moze ze nie trzeba gadac wiele o tym jak to się bardzo chce przychylic komus nieba tylko ze wystarczy troche fantazji i prawdziwa chec, dzialanie - nawet nie trzeba do tego wielkiej milosci o czym tu dyskutowac do "jakie to typowe" - czy typowe=złe? ma sie wiazac w facetem ktory jej nie pociaga?!?

Ja właśnie też jestem po takich wnioskach. Moj były ciągle mówił, mówił, mówil, a poszłam na zwykłe spotkanie z kolegą. I co? Zobaczyłam, ze facet normalnie myśli, zachowuje sie inaczej i moj były nie ma już szans, bo wiem że sa normalni faceci....

Gość po 20-tej
dobrze, ze sa jeszcze osoby, ktore nie tkwia w martwych zwiazkach, bo "milosc", bo nie znajde nikogo innego, bo sie boje, bo nie ma innych facetow. Dobrze, ze chociaz czesc jednak ma odwage odejsc i przekonac sie, ze jednak normalni faceci isntnieja :)

\"dziewczyna zobaczyla, ze jak sie chce to moze ze nie trzeba gadac wiele o tym jak to się bardzo chce przychylic komus nieba tylko ze wystarczy troche fantazji i prawdziwa chec\" nigdzie sie nie piekle... po prostu stwierdza starą prawde - nice guys sleeps alone (taka ksiązka nawet była chyba)... autorka zauwazyla jaki cudowny jest kolega.... ale sypiała z tym złym... to standard...

Gość komiczne ale co Ty sie
nie traćmy wiary, moze jeszcze się z nim prześpi ;) poza tym spala z tamtym, ale juz spac nie chce widac metoda na "olewanie" działa tylko czasowo

Gość koledze komiczne
polecam nauke angielskiego zamiast przesiadywania godzinami na kafe : czy Ty komiczne jestes pracownikiem tego forum, odpowiedzialnym za zapewnienie odpowiedniej liczby dyskutantów?

juz nie chce, bo teraz jej sie wydaje, że woli miłych przytulnych facetów.... szybko jej przejdzie - jedna moja była też tak myslała... :)

angielski znam w wersji komunikatywnej - wiecej mi nie trzeba.... a ja siedze w pracy, niestety nie na tym forum...:(

Gość powiedzmy szczerze
koledze komiczne -- to bylo dobre :D

Gość koledze komiczne
no nie żartuj komiczne, że to właśnie tu Cię boli: spodziewłam się czegoś bardziej spektakularnego; i angielski tylko na poziomie komunikatywnym - bardzo się rozczarowałam :(

Gość koledze komiczne
swoją drogą uważam, że jesteś pracownikiem forum

Gość a to frapujące
myślałam, że o tej porze kancelarie są zamknięte na cztery spusty:P

gdyby płacili mi tyle ile tutaj, chętnie wezme te robote :) oraz - nie mam potrzeby doskonalenia jezykow poza ten poziom... wystarczy ze potrafie sie swobodnie dogadać...

są zamkniete o ile nie maja do przygotowania na jutro 16 umów a aplikanci tak je napisali, że głowa mnie zaczyna bolec.... ja w zasadzie nie wiem, czy stąd dzis w ogole wyjde...

Gość koledze komiczne
kancelarie nie są zamknięte niestety ale gdzie Ty komiczne pracujesz? we wszsytkich porządnych kancelariach biegły angielskie is a must

Gość koledze komiczne
pewnie super poprawisz te umowy, skoro cały czas tu siedzisz; powodzenia życzę i apliakntów lepszych też;

ja ich nie poprawiam - oyebałem towarzystwo i teraz tylko nadzoruje... oraz - ktos musi ten angielski spradzać... skoro zaden z partnerów nie zna angielskiego w stopniu lepszym niz podstawowy, to kto ma to sprawdzac? :D

i szkoda, ze gowno mam tu do powiedzenia, bo wywaliłbym na zbity pysk pare osob - jestem tolerancyjny, ale ci ludzie po prostu olewaja to co sie do nich mowi i to wielokrotnie...

Gość koledze komiczne
partnerzy nie znają angielskiego? dziwne, dziwne; w dzisiejszych czasach? w Wawie? sorry, co to za kancelaria?