Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 30, 2007 też tak macie? bo ja mam radochę i z byle g... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obskurna ta sofa Napisano Październik 30, 2007 Luśka ja ostatnio spałam z nowym wibratorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sałatka grecka 0 Napisano Październik 30, 2007 kupiłam krem na rozstępy, tylko nie wiem czy się cieszyć na to że musiałam go kupic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Październik 30, 2007 jak byłam mała to spałam zawsze w nowych butach, (moja siostrzenica też tak miała) ale teraz mi to przeszło. bardziej mnie cieszą widoczki typu park jesienia i takie tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 30, 2007 też mam wibrator ;) i rozstępy... :O cóż trzeba polubić i tyle :) zajadam kopytka i podziwiam torbę za 75 zł ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łełe 0 Napisano Październik 30, 2007 jutro wraca mój mężczyzna, tez będę z nim spała:D tylko, ze to juz nie byle g... ale tez mam radochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lara27 0 Napisano Październik 30, 2007 :D pamiętam jak dostałam mikołaja w pierniku, dłuuuugooo go miałam, szkoda mi było go zjeść :) do dziś tak mam, że jak coś mi się bardzo spodoba to podobnie jak Ty gotowa jestem z tym spać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przede wszystkim 0 Napisano Październik 30, 2007 Luśka Ty to jesteś trzepnięta:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obskurna ta sofa Napisano Październik 30, 2007 ja mam aż 2 :D rozstępów jeszcze nie mam, zmarszczek raczej też nie. ja upijam się wytrawnym czerwonym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 30, 2007 jak to odeszła z mojego powodu...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kymco 0 Napisano Październik 30, 2007 Luska...tez tak mam... moja kupiona ostatnio torebka kosztowala 30 zl a tez polozylam ja sobie wieczorem przy lozku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 30, 2007 :) wiecie co? ja tak mam od dzieciństwa, może dlatego że cięzko nam było i doceniałam każdy drobiazg ;) pamiętam jak pod choinkę dostałam kiedyś małe pudełeczko kredek jaka to była radocha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez chce torebke..... Napisano Październik 30, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Październik 30, 2007 Lusesita mam tak samo:D kupie sobie jakis drobiazg nawet ktory mi sie podoba i chodze szczesliwa caly dzień:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosu 0 Napisano Październik 30, 2007 Lusi- poka poka torebke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 30, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Październik 30, 2007 dawaj fotki tej torebki to może będziemy się cieszyć razem z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi tu 0 Napisano Październik 30, 2007 ja też tak mam:D ciesze się jak dziecko, z byle drobiazgu nawet :D i co z tego, że z byle drobiazgu...?? chociaż szczęśliwą osobą jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajne jestescie Napisano Październik 30, 2007 dziewczyny :-) Bardzo lubie i doceniam w ludziach to, ze potrafia sie cieszyc z drobiazgów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula_aaa 0 Napisano Październik 30, 2007 ja juztro ide na zakupy, na samą myśl poprawia mi się humor i już chce isc spac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 30, 2007 :D też tak mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swinkowaaa 0 Napisano Październik 30, 2007 chyba tez sobie kupie wibrator ;) ... ..... kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hle hle Napisano Październik 30, 2007 jak swinka pepa dostala nowe czerwone buciki nie zdjela ich do kapieli ispala w nich cala noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 30, 2007 moja córka jak była mała i miała nowe buciki to sobie nie dawała zdjąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też coś...... .. .. .. Napisano Październik 31, 2007 :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Październik 31, 2007 w mlodosci spalem w garazu z moim motorem marki Junak i z taka jedna Ela, ktora jest teraz moja zona. Dwie milosci zawsze bylo razniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle 0 Napisano Październik 31, 2007 Z tymi butami to chyba większość dzieciaków tak miała, ja również :D:D Teraz mam tak, ze jak kupię jakiś nowy wypatrzony ciuch to odkładam \'pierwsze\' noszenie go w nieskończoność, czekając na \'odpowiednią okazję\' :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 31, 2007 ha! :D też tak mam czekam na \"odpowiednią\" okazję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach